Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

aaaaaaaaaaaaa tak od Chotěboře vítr fouká:D:D:D Ale jsem zvědavej jak budou na 106ce vypadat (i když si to dovedu představit):super Budeš dávat podvozek nebo pružiny?Aby to nebyla na 16\" koza:myslim A necháš je stříbrný?

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

aaaaaaaaaaaaa tak od Chotěboře vítr fouká:D:D:D Ale jsem zvědavej jak budou na 106ce vypadat (i když si to dovedu představit):super Budeš dávat podvozek nebo pružiny?Aby to nebyla na 16\" koza:myslim A necháš je stříbrný?

uvidíš:super ale bude to paráda jestli to vyjde:-)

Odesláno

kdyz tak vidim tu sadu kosmetiky, asi bych mel taky auto zase nekdy umejt :-) ale kdyz vidim, jak je vzdycky po par dnech na parkovisti stejne spinavy, tak se mi do toho ani nechce....

Odesláno

Vvitty: je mi jasny ze v Praze na ulici se to dlouho cisty udrzet neda ale cas od casu to chce umejt..

309GT: jeste bohuzel ne, pokud se zadari tak bych se k tomu mel dostat snad v nedeli..

• O 2 týdny později...
Odesláno

ake to je v porovnani s Turtle Wax, myslim meratlne, viditelne rozdiely (teda ci to vydrzi dlhsie, evidentne to viac vycisti, vylesti, zalesti skrabance...?). mam totiz este nejaku zasobu od Turtle Wax ale chcel by som vediet co dokazu profi vyrobky

Bedo stale nenalestene?

Odesláno

Pugu, co se tyce porovnani tak to neumim. Turtle Wax nepouzivam. Nicmene melo by se jednat o velice kvalitni kosmetiku.

Tady se muzes podivat na jeji ucinost a aplikaci. Moje auto je bohuzel stale nenalestene, cely vikend jsem byl pryc. :roll

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Pugu, co se tyce porovnani tak to neumim. Turtle Wax nepouzivam. Nicmene melo by se jednat o velice kvalitni kosmetiku.

Tady se muzes podivat na jeji ucinost a aplikaci. Moje auto je bohuzel stale nenalestene, cely vikend jsem byl pryc. :roll

pozral som ttie prace, tak to je trochu nieco ine ako len napastovanie s Turtle Waxom. Co tak moze stat dat si to urobit? teda lestenie plus vosk. lak je u mna pekny ale chcel by som vidiet ake by to bolo po takejto kure. asi slusna kvalita tych pripravkov

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...