Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Qcko & JUICE: cena svetel byla cca 6tis. za vse, takze parada :)

marty777: chvili jsem si to taky myslel ale nakonec jsem zvolil radeji orogo..

306gti6: Depo je druhovyroba a na moje GTicko bych to asi nedal, proto jsem zvolil Valeo a Bosch :roker

Odesláno

Bedo a nemas origo cire? a preco aj nove hmlovky?

Depo sa zvyknu velmi rychlo \"vysvietit\" ta odraziva plocha je najak nekvalitne urobena a aj ich geometria ina, zvyknu proste svietit horsie, videl som na vlastne oko, ni elen JPP. j aby som to na auto nedal.

Bedo: 2k za ten vyfuk-neni o com parada

Odesláno

ked tu mate take dobre ceny, nemate niekto moznost za lepsi cenu KN filter do origo airboxu pre Gti6 (ovalny priemer 113mm vyska 240mm, oznacenie E9000)? dik

Odesláno

cira se davala na prelomu 6-7mesic.. to ze ji tam mas neznamena ze tam byla, zalezi kdy to mas vyrobeny :)

auto uz mam doma ze servisu, zatim si to po zime trosku osahavam a zajizdim brzdy i vyfuk.. s cirou to ale krasne prokouklo az to umyju tak sem dam nejaky foto :)

• O 4 měsíce později...
Odesláno
:super ! Koukám že značka Meguiars se začíná rozvíjet:D Je to kvalita,když jsem viděl co jejich výrobky dokážou tak do nich půjdu taky.To jsi kupoval v sadě nebo zvlášť? Koukal jsem že mají nějakou pastu na leštění kol a kovů (all metal polish),nemáš to taky?Chci to objednat na límce kol a podobně....
Odesláno

Jj, taky jsem neodolal. :D Je to kupovane zvlast, zadna sada. S vyberem mi pomahal jeden mistni clen. Zatim mam veci pouze na karoserii a skla. Takze s tou pastou nemuzu slouzit. :)

Odesláno

Počkej až tím uděláš auto :)) tak potom teprve uvidíš co je péče o auto :) celkově balíček pro obyč uživatele tak na rok dva vyjde cca 5ku kdyby v něm měl mít úplně vše.

Odesláno

Creams: vsak uz se tesim.. :)

marty777: nejen u tebe ale jsem na to zvedavej.. ;)

Jennulda: nic takoveho se nekona, zadna banka na to zatim nepadla.. :) jak se rika \"kdyz ji milujes, neni co resit\" :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...