Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes snad bude hotovo tak snad prihodim foto, nicmene se varej drzaky, dopojeni a to vyhrdleni ktery je v objimce.. ted budu uz jen cekat na zasilku z Peugeotu s montaznim materialem :)

Odesláno

co ta vyjde to navaranie a co ta vysiel ten magnaflow? otazky kvoli tomu ze zvazujem catback aj ked mam 1,5rocny v perfekt stave a Remus origo.

Na 306gti6 robia origo aj s uchytmi napr: Blueflame, Magnex, Scorpion, Ragazzon... cena komplet okolo 450-500EUR plus doprava. Tvarovo inak ten magnaflow bude perfektne vyzerat uz teraz zavidim

Odesláno

Take znam zvuk bez koncoveho tlumice.. neskutecny.. proto si rikam az budu muset vybirat zadni tlumic aby to byl opravdu tlumic a nemusel jezdit v aute s klapkami na usich :)

Odesláno

pug: no vyfuk jsem koupil z UK a vysel na cca 2k, navareni atd. za flasku dobreho moku a montazni material jeste presne nevim.. :) Uz ho mam u sebe, jen neni dodelanej, musim ho vzit jeste k autu a omerit drzaky. Trubka uz je snad hotova krom zacisteni.

AKCZ: jj, je to fakt jak WRC ale tak chvili by se to asi dalo :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Kolko ta stali tie cire svetla? Ja som si ich chcel zohnat tie (ja mam prechodovy model a mam tam sice nedelene, ale s tym \"vzorom\") a tie cire sa mi strasne pacia origo, ale su dost moc drahe v Peugeote:blicismajlik

Odesláno

Taky by mě zajímalo kolik si za ty světla vysypal komplet. dost o nich uvažuju, sice budou muset chvilku počkat protože jsem měl teď nějaké výdaje,.......

[upravil dne 25/4/09 JUICE]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...