Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Pe.Tr: makam jak sroubecek, to vis.. :D ale byla to vyhodna koupe.. ;)

agresssor: tobe bych ji neprodal, Te znam.. :P:D

Ver mi ze pokud bych si koupil gti a kor od tebe tak uz bych si ho nechal :aut:aut:aut:aut

Odesláno

Bedo a co tie stare prelakovat sa ti nechcelo? takto mozno kupit vela novych veci na auto:-) ja som ich tiez v Peugeote par kupoval len kvoli vzhladu, ale stity tie ma nenapadli:-)

Odesláno

este jedna vec ma zaujala: znak GTI - pre CR trh sa dodavali Gti6 s oznacenim GTI na bokoch a zadku? lebo moja ktora je GER mala znaky S16 a len na bokoch, vzadu znak nebol (holt konzervativni Nemci maju asi radi nenapadnost)

v UK boli znaky Gti6 s cervenou 6-kou znaky boli vacsie a boli na bokoch aj vzadu.

S takou nenapadnostou ako je GTi6 som sa nestretol u konkurencie. Uz sa mi stalo aj v Peugeot servise kde chodim ze sa pytali ze ci to je hdi :mrk mne osobne ta nenapadnost vyhovuje, zaujimave je ze kym som mal auto so spojlermia vzadu napisom GT tak sa so mnou nikdy nechcelo na ceste pomeriavat tolko ludi ako teraz. je to trochu srandovne

Odesláno
Původně zaslal: pug

Bedo a co tie stare prelakovat sa ti nechcelo? takto mozno kupit vela novych veci na auto:-) ja som ich tiez v Peugeote par kupoval len kvoli vzhladu, ale stity tie ma nenapadli:-)

stare jsem lakoval minuly rok, bohuzel oxidace byla uz slusne rozlezla a tak kdybych na to vzal brusnej kartac tak mi z toho asi moc nezbyde.. :) precijen je to docela tenkej plech.. Nakonac jsem je jen trosku ocistil a prelaknul ale neni to ono, je tam videt ta struktura oxidace.. Takze jsem nakonec zvolil new, kdyz uz ty brzdy delam tak at je to komplet.. :)

Odesláno
Původně zaslal: pug

este jedna vec ma zaujala: znak GTI - pre CR trh sa dodavali Gti6 s oznacenim GTI na bokoch a zadku? lebo moja ktora je GER mala znaky S16 a len na bokoch, vzadu znak nebol (holt konzervativni Nemci maju asi radi nenapadnost)

v UK boli znaky Gti6 s cervenou 6-kou znaky boli vacsie a boli na bokoch aj vzadu.

S takou nenapadnostou ako je GTi6 som sa nestretol u konkurencie. Uz sa mi stalo aj v Peugeot servise kde chodim ze sa pytali ze ci to je hdi :mrk mne osobne ta nenapadnost vyhovuje, zaujimave je ze kym som mal auto so spojlermia vzadu napisom GT tak sa so mnou nikdy nechcelo na ceste pomeriavat tolko ludi ako teraz. je to trochu srandovne

mam taky dovoz z GER a na bocich jsem mel S16.. Tohle GTi je jen jedna cast, ta druha je jak spravne pises cervena 6ka ktera bohuzel neni ted u nas k sehnani, takze mi nezbyde nic jineho nez UK a jejich ebay kde jich jeste par je.. Napis chci dat dozadu, tak jak to ma byt pod prave svetlo. Nenapadny to zustava porad protoze to GTi je v celku maly a cervena 6ka na mem aute taky nebude zrovna do oci bijici.. :)

V UK meli jeste i jine logo GTi 6..

Odesláno

ked budes objednavta tie napisy z UK pridal by som sa, tiez sa mi pacia - jedine preco vaham je kvoli zlodejom. predsa len stara 306-ka je minimalne atraktivna pre zlodeja ale je skupina zlodejom co kradnu len aby sa vyblbli a kradnu specialne rychle modely. tie auta vecsinou koncia zufalo-najdu sa niekde opustene omotane o stlp...

Dlho som kvoli tomu nemal ten napis ani na byvalom GT, ale nekoniec som ho tam vratil...

http://www.306gti6.com/gallery/show-image.php?id=8129

http://www.306gti6.com/forum/showthread.php?id=90069&page=1

Odesláno

pug: oka, nemel by byt problem jich vzit vic.. psal tam ze jich ma deset takze az budu objednavat tak ti dam vedet..;) co se kradeze tyce, tak se staci podivat do interieru a je stejne jasno.. nicmene zabezpeceni je dalsi z mych bodu co chci co nejdriv nejak poresit..

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

pug: oka, nemel by byt problem jich vzit vic.. psal tam ze jich ma deset takze az budu objednavat tak ti dam vedet..;) co se kradeze tyce, tak se staci podivat do interieru a je stejne jasno.. nicmene zabezpeceni je dalsi z mych bodu co chci co nejdriv nejak poresit..

no jo seriovo bez alarmu, to je uz dnes nezvykle. Ja tam mam Magicar, ale chyba mi k tomu DO este som sa k tomu nedostal, na alarm to ale nejazdi:-)

neprecenoval by som zlodejov tohoto druhu, skor kradnu to co vidia na prvy pohlad ze by mohlo jazdit a napis GTi6 s cervenou sestkou vyzera rychlo:-)...inak dnes som mal na ceste tu cest uhnut Porsche GT3RS bola poznatelna aj bez emblemov-ten trubkovy poloram ked som videl vzadu bolo mi jasno ze to nebude len pozer co prisiel k peniazom ale ze tuto cestnu zbran asi bude vediet aj pouzit

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

AKCZ:co ta stali?Ja ich planujem asi na leto:P kolko stoji dobierka z UK-lebo potrebujem novu spojku asi Valeo u nas je draha okolo 6300sk:roll a v UK 3000sk:)

Nechal jsem si je privezt osobne takze jsem platil jen prevod penez do UK .. ale dobirka si myslim ze se pohybuje kolem 15-30 liber .. v nekterych shopech dokonce 45 liber ale to uz je trochu moc a treba to neni presna castka..

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Dnes jsem si prebiral UK dodavku :P Jeste doplnim zleva:

Predni pro XSi 89kW

Predni pro GTi-6

Zadni pro obe stejne :)

http://www.akcz.orlicko.cz/Cars/MyCar/Foto/gal/306_2-0_GTi-6/Ostat/2009-03-21_EBC_Brzdove_desticky/450D_1005.jpg[/img][/url]

[upravil dne 22/3/09 AKCZ]

U těch desek jsi měl koupit červenou řadu... Lépe brzdí... V online katalogu jsem je teda nenašel, ale mají za označením C a nechají se objednat...

[upravil dne 22/3/09 Pe.Tr]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...