argoo Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Prosím o informácie o nezávislom kúrení Webasto. Mám ho v mojej P806, no nie je mi celkom jasné, ako má fungovať. Napr. po vypnutí motora niekedy bzučí aj 4 min., inokedy sa vypne ihneď. Nie je ho možné spustiť aj pred naštartovaním motora (v zime by to bolo príjemné). Okolo auta cítiť zvláštny zápach, na spálenú naftu sa moc nepodobá. Je originálne montované v aute, no v knihe k autu nie je o ňom ani zmienka. Dík Citovat
oddie Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Nemáš tam nezávislé topení, pokud je to skutečně originál. Máš tam maximálně přihřívač - na to, aby z toho bylo nezávislé topení, je třeba domontovat k tomu oběhové čerpadlo a nějaké ovládání. Citovat
argoo Odesláno 28. říjen 2008 Autor Odesláno 28. říjen 2008 Rozumiem, teda samostatne to fungovat nebude. Preco to ale bzuci aj po vypnuti motora? To znamena, ze je tam este nieco spustene alebo pod prudom, rad by som vedel co to je a preco to tak ma byt? Vedel by mi to niekto vysvetlit? Citovat
pastorek Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 To bude zrejme ventilátor ktorý vháňa vzduch do spaľovacej komory a po vypnutí kúrenia ešte chvíľu ide aby ju ochladil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.