marisw Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 neviem preco vsetci 307 odsudzuju a povazuju za najkazovejsie a najnespolahlivejsie spomedzi peugeotov..... mal som 307 a nebol snou ziaden problem,az na obycajne veci co su aj na autach inej cenovej kategorie.... samozrejme mal som na nu tiez niekedy tazke srdce..ale co uz.. Citovat
Mirrae24 Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Já vlastním 307, neříkám, že je špatná, ale rvát prachy do ABS plastů, metalízy a nevím čeho ještě nemá smysl, když za tu cenu mohu mít nové, solidní auto. Mě 307 nevadí, jsem za ní rád, mám jí rád, budu jí mít rád, ale rvu do ní prachy, rozvody, zadní lanovody, svíčky, brzdové destičky, lambda sonda, převodový olej + nové gufero, stabilizační tyč, koupil jsem si na ní nová kola = investice za posledních cca 6 měsíců. Nevím jak u jiných aut, ale toto mě docela stojí, vzhledem k tomu, že jsem student. Ale nestěžuji si, zatím (ťuk,ťuk,ťuk) mě nenechala ve štychu .... Citovat
sampon Odesláno 29. říjen 2008 Autor Odesláno 29. říjen 2008 Původně zaslal: Mirrae24 Já vlastním 307, neříkám, že je špatná, ale rvát prachy do ABS plastů, metalízy a nevím čeho ještě nemá smysl, když za tu cenu mohu mít nové, solidní auto. Mě 307 nevadí, jsem za ní rád, mám jí rád, budu jí mít rád, ale rvu do ní prachy, rozvody, zadní lanovody, svíčky, brzdové destičky, lambda sonda, převodový olej + nové gufero, stabilizační tyč, koupil jsem si na ní nová kola = investice za posledních cca 6 měsíců. Nevím jak u jiných aut, ale toto mě docela stojí, vzhledem k tomu, že jsem student. Jasný, vše stojí prachy, jenomže tato debata je jen o pěkných fotkách a ne o komentáři na téma tuning. To je jiná kapitola. Mě se tuning líbí, a taky jezdím v sériovém autě 307 break, a tunit ho nehodlám. Jen se na něj prostě rád kuknu. Prezentuji jen svůj názor. Zmrzlinu taky nejíš pořád a v létě si trochu dáš, tak proč se jen nepodívat na \"pěkná auta\" prostě jinačí než všechny ostatní Ale nestěžuji si, zatím (ťuk,ťuk,ťuk) mě nenechala ve štychu .... Citovat
Mirrae24 Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 No ale ten nadpis je více konzervativní, neříká ani \"Chci vidět pěkný tuning 307\" a neříká ani \"Co říkáte na tuning 307?\" Promiň, že Tě to tak vzalo ... Řekl jsem svůj názor na tuning 307 To je all.... Citovat
destiny Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Opět tu většina používá slovo TUNING ve špatné souvislosti. Vše co tu na fotkách vidím spadá převážně do kategorie STYLING, nikoli TUNING. TUNING je specifikovaný jako úpravy vozu za účelem zlepšení jeho jízdních vlastností. Jsou to tedy úpravy motoru, podvozku, brzdového a výfukového systémum sání a pod. Nikoli mohutný laminátový spojler (pokud tedy nezlepší aerodinamiku vozu a tím zmenší odpor vzduchu a má vliv na chování vozu). Dokonce i zadní přítlačná křídla mohou být TUNING, ale musejí být na vozu s náhonem na zadní nápravu, nikoli na 307 Takže pokud si dáte na 307 čirou optiku, není to TUNING, ale STYLING! V ČR se to bohužel nerozlišuje. V zahraničí bývá TUNING spojovaný převážně z vozy typu SLEEPER (spáč). Jsou to vozy, které mají maximální tuning s extrémním výkonem motoru, ale postrádají úpravy typu STYLING. Na první pohled jsou to sériová vozy a poznáte je jen podle keramických brzd, sníženého podvozku a občas sacím otvorem na haubně. Jinak žádné plastové blbiny Viděl jsem takto udělaného 3kového Golfa s výkonem 500 kobylek. Z venku skoro obyč Golf. Kdyby stál v řadě aut, tak se ho ani nevšimnete. To je pak nářez, když takovým autem nadrbete třeba Porsche Citovat
Mirrae24 Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Tak jsem rád, že v tom již mám jasno Citovat
LOU DICK Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 Zdravím,neporadil by někdo jak udělat tuto masku? originál masku už mám jen nevím jak vytvořit.. viz obrázek. http://tuning.autodoplnky.cz/spoilery-pam-design/pam-design-zadni-naraznik-gto-peugeot-307-3-5dv-s17619315 Citovat
LOU DICK Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 http://tuning.autodoplnky.cz/spoilery-pam-design/pam-design-predni-naraznik-gto-peugeot-307-3-5dv-s17619353 Citovat
Juro1 Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 vedel bi mi niekto poradiť kde by som zohnal spodný spojler na 5 te dvere 307SW? prikladám odkaz. Citovat
freew Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 nechcem zkladat novu temu tak do dam sem..daju sa niekde zohnat na faceliftovanu 307 tie chromovane listy na prednu masku?..da sa to objednat v peugeote alebo je nejaka druhovyroba? Citovat
shark734 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 tie chromove listy zhanam uz pol roka, aj som nasiel nejake eshopy ale 200€ za to nedam...pred rokom to bolo na ebay za par €, teraz tam nieje nic vidim to na tie narazacie umele-chromove listy Citovat
freew Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 daju sa tie listy zlozit trebars keby som nasiel na vrakovisku nejaku buracku co ich ma? nevidel som to este z blizka ako je to tam uchytene. Citovat
shark734 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 na vrakaci jedine s celou tou plastovou mriezkou...samotne nepredaju ako to tam poznam Citovat
freew Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 nasiel som za 85 euri toto http://www.tuning-in.sk/peugeot-307-06-facelift-nerez-chrom-listy-predneho-narazniku-omsa-line.html co ti nato oplati sa kupit alebo je to vela?..ine asi nezozenieme je tam aj cela mriezka za 200 euri ale to je uz moc. [upravil dne 21/3/12 19:12 od freew] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.