4maa Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Dával niekto dopredu parkovacie senzory? Aký typ, koľko kusov,..., proste by som ich vpredu chcel namontovať,zatiaľ neviem aké (vzadu mám origo) Citovat
Přema Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Taky mě to napadlo jak je tam dát........určitě 6 ks ale o zbytku jsem nepřemýšlel Citovat
denoo Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 noj ja som tiez sa bol na predne senzory pytat, v peugeote mi povedali ze ich robia , ale zatial co robili, tak same reklamacie, a ze to neni ono, tak neviem, Citovat
Jurko Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 no tak já tam mám dva,sice černé,ale to mi neva,už jsem to tak koupil,jenom to pípá,z leva a z prava,na obrazovce se nic nezobrazuje Citovat
Jurko Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 foto http://img222.imageshack.us/my.php?image=tnp1050592el1.jpg Citovat
denoo Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 nevyzera to zle, kde ti to robili ? a za kolik? Citovat
Zipík Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Fungují i s tempomatem?Nebo jen když máš před sebou blízko překážku?Některé umí zjistit blízkost auta a vypnou tempomat:aut.Nevím ale jestli to je případ Peugeotů Citovat
marisw Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 no tento pripad to urcite nieje.....to uz je ina liga:papa Původně zaslal: Zipík Fungují i s tempomatem?Nebo jen když máš před sebou blízko překážku?Některé umí zjistit blízkost auta a vypnou tempomat:aut.Nevím ale jestli to je případ Peugeotů Citovat
Jurko Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 tak to jsem opravdu nezkoušel a asi ani nebudu,to buch si mohl pěkně nabít držku,ale tempomat mám :aut Citovat
luko407sw Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 ma z vas nekdo park.asistent i vepredu a palubni pocitac mu to zobrazuje? co jsem pochopil tak predni parkovaci asistent by musel byt original z peugeotu,ale na jejich strankach jsem to nikde nenasel ani cenu kolik by to stalo.... dalsi varianta co me napadla je dat neoriginal park.asistent jen s pipakem napr. > http://www.levnealarmy.cz/eshop/parkovaci-senzory/ a potom kam dat cidla? nejlepsi misto co me napadlo je dat je tak jak na prilozenem obrazku Citovat
4maa Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Návod na montáž predných senzorov (zdroj: servicebox) Citovat
luko407sw Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 dik za navod...cena celeho setu park.asist. tam neni? a jeste jedna otazka...oznaceni pozice cidel na obrazku #2 je pro origo cidla,ale pokud bych pouzil neorig.cidla,slo by pouzit umisteni ktere jsem navrhoval ja? Citovat
4maa Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Max. odporúčaná cena pre SR vrátane DPH 243,-Euro čidlá sa samozrejme dajú dať kdekoľvek, návod hovorí o tom ako to robia originál Citovat
luko407sw Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 takze spis pripada v uvahu neoriginalni parovaci asistent ktery se da sehnat do tisicovky...ozelim zobrazeni na displeji a spokojim se jen se zvukovym navadenim.... jeste me napada jestli se ten asistent na nejak aktivovat a deaktivovat pomoci tlacitka...pokazde ho nepotrebuju ale kdyz prijedu vecer a mist k parkovani uz neni tak se musim vcucnout do mist kde se bude asistent hodit...napada me jestli by to slo pridelat do volneho tlacitka nad popelnikem vedle zamykani dveri ??? [upravil dne 11/6/09 luko407sw] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.