Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dával niekto dopredu parkovacie senzory?

Aký typ, koľko kusov,..., proste by som ich vpredu chcel namontovať,zatiaľ neviem aké

(vzadu mám origo)

Odesláno

Fungují i s tempomatem?Nebo jen když máš před sebou blízko překážku?Některé umí zjistit blízkost auta a vypnou tempomat:aut.Nevím ale jestli to je případ Peugeotů;)

Odesláno

no tento pripad to urcite nieje.....to uz je ina liga:papa

Původně zaslal: Zipík

Fungují i s tempomatem?Nebo jen když máš před sebou blízko překážku?Některé umí zjistit blízkost auta a vypnou tempomat:aut.Nevím ale jestli to je případ Peugeotů;)

• O 7 měsíců později...
Odesláno

ma z vas nekdo park.asistent i vepredu a palubni pocitac mu to zobrazuje? co jsem pochopil tak predni parkovaci asistent by musel byt original z peugeotu,ale na jejich strankach jsem to nikde nenasel ani cenu kolik by to stalo....

dalsi varianta co me napadla je dat neoriginal park.asistent jen s pipakem napr. >

http://www.levnealarmy.cz/eshop/parkovaci-senzory/

a potom kam dat cidla? nejlepsi misto co me napadlo je dat je tak jak na prilozenem obrazku

post-0-14109607540362_thumb.jpg

Odesláno

dik za navod...cena celeho setu park.asist. tam neni?

a jeste jedna otazka...oznaceni pozice cidel na obrazku #2 je pro origo cidla,ale pokud bych pouzil neorig.cidla,slo by pouzit umisteni ktere jsem navrhoval ja?

Odesláno

Max. odporúčaná cena pre SR vrátane DPH 243,-Euro

čidlá sa samozrejme dajú dať kdekoľvek, návod hovorí o tom ako to robia originál

Odesláno

takze spis pripada v uvahu neoriginalni parovaci asistent ktery se da sehnat do tisicovky...ozelim zobrazeni na displeji a spokojim se jen se zvukovym navadenim....

jeste me napada jestli se ten asistent na nejak aktivovat a deaktivovat pomoci tlacitka...pokazde ho nepotrebuju ale kdyz prijedu vecer a mist k parkovani uz neni tak se musim vcucnout do mist kde se bude asistent hodit...napada me jestli by to slo pridelat do volneho tlacitka nad popelnikem vedle zamykani dveri ???:myslim

[upravil dne 11/6/09 luko407sw]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...