Guest Lidri!!! Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 A ještě se s Vámi chci podělit o novou zkušenost s chipem u 406 coupe 2.0 16V a následné změření na výkonnostní brzdě! Spousta lidí mi říkala ať to nedělám, že efekt bude malý ale i tak sem se rozhodl po několika úpravách nachipovat! A byl jsem moc mile překvapený, auto se začalo chovat jinak, šlo lépe do otáček, lepší akcelerace, mám posunutý omezovač a hlavně vím, kolik a jakých hodnot, i když ne velkých moje auto dosahuje! Měl jsem mít před chipem 98kw ale realita byla jiná, měl jsem 94 kw, takže pro mě trochu zklamání, protože jsem vykuchal katalyzátor, dal svíčky a filtr, tak sem čekal, že budu minimálně na svým! Nakonec mi to chip zvedl na 104kw, což jsem po dohodě za 5000kč akceptoval! Zatím jsem po dvou měsících testování přišel na to, že když chceš dostat s auta maximum, tak chip nesmí chybět! Citovat
BoneDaddy Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Zajímavý, taky jsem všude slyšel že na atmosféru jsou to vyhozený peníze. Citovat
Guest Lidri!!! Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Musí si to každý vyzkoušet na svojí kůži Citovat
BoneDaddy Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Původně zaslal: honza406 hlavně pak při rozjezdu když zapískají pneu To se dává k čipu jako bonus. Citovat
Edison Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 J8 teda nevím, ale gumama zapískat se dá i feldou a čimkoli... jen si pohrát s pedálama... ;-) Tohle chip jen usnadní. Kedo je šikovnej, tak na pískání gumama chip neptřebuje... ;-) Citovat
Guest Lidri!!! Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 to byla jen sranda, jsme se náhodou potkali na křižovatce,ok? Citovat
Edison Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Dyk jo.. taky tam mám smajly, neasi... :-)) Jenže já su rypec, tak jsem si zase rypnul.. no.. hehehehe... ;-) [upravil dne 24.10.2008 Edison] Citovat
tosky Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Původně zaslal: Lidri!!! A ještě se s Vámi chci podělit o novou zkušenost s chipem u 406 coupe 2.0 16V a následné změření na výkonnostní brzdě! Spousta lidí mi říkala ať to nedělám, že efekt bude malý ale i tak sem se rozhodl po několika úpravách nachipovat! A byl jsem moc mile překvapený, auto se začalo chovat jinak, šlo lépe do otáček, lepší akcelerace, mám posunutý omezovač a hlavně vím, kolik a jakých hodnot, i když ne velkých moje auto dosahuje! Měl jsem mít před chipem 98kw ale realita byla jiná, měl jsem 94 kw, takže pro mě trochu zklamání, protože jsem vykuchal katalyzátor, dal svíčky a filtr, tak sem čekal, že budu minimálně na svým! Nakonec mi to chip zvedl na 104kw, což jsem po dohodě za 5000kč akceptoval! Zatím jsem po dvou měsících testování přišel na to, že když chceš dostat s auta maximum, tak chip nesmí chybět! chip za 5k, to je fajn cena v akej firme ti to robili a kde si meral vykon? btw... cital som aj ten prispevok s vyfukom, tiez som uvazoval nad ladenymi zvodmi, ale 35k je teda moc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.