Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Po chipu u 406 coupe 2.0 16V

Recommended Posts

Odesláno

A ještě se s Vámi chci podělit o novou zkušenost s chipem u 406 coupe 2.0 16V a následné změření na výkonnostní brzdě! Spousta lidí mi říkala ať to nedělám, že efekt bude malý ale i tak sem se rozhodl po několika úpravách nachipovat! A byl jsem moc mile překvapený, auto se začalo chovat jinak, šlo lépe do otáček, lepší akcelerace, mám posunutý omezovač a hlavně vím, kolik a jakých hodnot, i když ne velkých moje auto dosahuje! Měl jsem mít před chipem 98kw ale realita byla jiná, měl jsem 94 kw, takže pro mě trochu zklamání, protože jsem vykuchal katalyzátor, dal svíčky a filtr, tak sem čekal, že budu minimálně na svým! Nakonec mi to chip zvedl na 104kw, což jsem po dohodě za 5000kč akceptoval! Zatím jsem po dvou měsících testování přišel na to, že když chceš dostat s auta maximum, tak chip nesmí chybět!

Odesláno

J8 teda nevím, ale gumama zapískat se dá i feldou a čimkoli... jen si pohrát s pedálama... ;-) Tohle chip jen usnadní. Kedo je šikovnej, tak na pískání gumama chip neptřebuje... ;-)

Odesláno
Původně zaslal: Lidri!!!

A ještě se s Vámi chci podělit o novou zkušenost s chipem u 406 coupe 2.0 16V a následné změření na výkonnostní brzdě! Spousta lidí mi říkala ať to nedělám, že efekt bude malý ale i tak sem se rozhodl po několika úpravách nachipovat! A byl jsem moc mile překvapený, auto se začalo chovat jinak, šlo lépe do otáček, lepší akcelerace, mám posunutý omezovač a hlavně vím, kolik a jakých hodnot, i když ne velkých moje auto dosahuje! Měl jsem mít před chipem 98kw ale realita byla jiná, měl jsem 94 kw, takže pro mě trochu zklamání, protože jsem vykuchal katalyzátor, dal svíčky a filtr, tak sem čekal, že budu minimálně na svým! Nakonec mi to chip zvedl na 104kw, což jsem po dohodě za 5000kč akceptoval! Zatím jsem po dvou měsících testování přišel na to, že když chceš dostat s auta maximum, tak chip nesmí chybět!

chip za 5k, to je fajn cena :)

v akej firme ti to robili a kde si meral vykon?

btw... cital som aj ten prispevok s vyfukom, tiez som uvazoval nad ladenymi zvodmi, ale 35k je teda moc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...