juraj Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat kde hledat na autě kód barvy,případně jak je kód psanej,jeslli číslice nebo písmena.Je to 406sedan tm. modrá metal rv 99 dík Citovat
OK406 Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 A o jaké vozidlo se jedná? Není uvedeno v podpisu. U 406 je kód uveden na levé straně uchycení tlumiče v motorovém prostoru. Citovat
juraj Odesláno 24. říjen 2008 Autor Odesláno 24. říjen 2008 Původně zaslal: OK406 A o jaké vozidlo se jedná? Není uvedeno v podpisu. U 406 je kód uveden na levé straně uchycení tlumiče v motorovém prostoru. to je sice pravda ale já to tam nemám tak se ptám jestli to nelze vyčíst i nějakém jiném místě Citovat
OK406 Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Původně zaslal: juraj Původně zaslal: OK406 A o jaké vozidlo se jedná? Není uvedeno v podpisu. U 406 je kód uveden na levé straně uchycení tlumiče v motorovém prostoru. to je sice pravda ale já to tam nemám tak se ptám jestli to nelze vyčíst i nějakém jiném místě O jaké auto = Peugeot se jedná (model) ??? Citovat
juraj Odesláno 24. říjen 2008 Autor Odesláno 24. říjen 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: juraj Původně zaslal: OK406 A o jaké vozidlo se jedná? Není uvedeno v podpisu. U 406 je kód uveden na levé straně uchycení tlumiče v motorovém prostoru. to je sice pravda ale já to tam nemám tak se ptám jestli to nelze vyčíst i nějakém jiném místě O jaké auto = Peugeot se jedná (model) ??? tak já to teda napíšu ještě jednou je to 406 rv99. Kdyžtak je to v té první zprávě až na konci;) Citovat
OK406 Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Kód barvy se dá zjistit i z VIN např. na servisboxu. Registrace je zdarma. Pošli mi VIN např. SZ a já se Ti podívám. [upravil dne 24/10/08 OK406] Citovat
HonzaZ Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Je otázka, zda se jedná o nový nebo starý model. U nového je kód barvy na štítku umístěném na levém předním sloupku dole v úrovni omezovače dveří. Je na něm huštění gum, DAM a mimo jiné ještě 4místná kombinace např. M0ML a to je kód barvy. Hlavně jestli to nebylo bourané, protože pak většinou štítek není. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.