Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny.

Chtěl bych se zeptat kde hledat na autě kód barvy,případně jak je kód psanej,jeslli číslice nebo písmena.Je to 406sedan tm. modrá metal rv 99 dík

Odesláno
Původně zaslal: OK406

A o jaké vozidlo se jedná? Není uvedeno v podpisu. U 406 je kód uveden na levé straně uchycení tlumiče v motorovém prostoru.

to je sice pravda ale já to tam nemám tak se ptám jestli to nelze vyčíst i nějakém jiném místě:myslim

Odesláno
Původně zaslal: juraj

A o jaké vozidlo se jedná? Není uvedeno v podpisu. U 406 je kód uveden na levé straně uchycení tlumiče v motorovém prostoru.

to je sice pravda ale já to tam nemám tak se ptám jestli to nelze vyčíst i nějakém jiném místě:myslim

O jaké auto = Peugeot se jedná (model) ???

Odesláno

Původně zaslal: juraj

O jaké auto = Peugeot se jedná (model) ???

tak já to teda napíšu ještě jednou je to 406 rv99. Kdyžtak je to v té první zprávě až na konci;)

Odesláno

Kód barvy se dá zjistit i z VIN např. na servisboxu. Registrace je zdarma. Pošli mi VIN např. SZ a já se Ti podívám.

[upravil dne 24/10/08 OK406]

Odesláno

Je otázka, zda se jedná o nový nebo starý model. U nového je kód barvy na štítku umístěném na levém předním sloupku dole v úrovni omezovače dveří. Je na něm huštění gum, DAM a mimo jiné ještě 4místná kombinace např. M0ML a to je kód barvy. Hlavně jestli to nebylo bourané, protože pak většinou štítek není.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...