Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, včera jsme se kromě rozvodů a mnoho dalšího bavili o stěračích a někdo mi tu radil, že u Peugeota je seženu kolem 240,- Kč, protože je akce 20% sleva, tak se chci zeptat, kde to viděl, protože já tam volala a pán mi řekl, že za přední zaplatím 1700,-- a za zadní 450,-- tak ať počítám jak počítám, nějak mi to na těch 240,-- nevychází :(

Odesláno

Už jsem to našla, psal to Pe.Tr a to přesně takhle :

ad rozvody , u tohoto motoru se dělaji az pri 240000 km takze klid , popr sem dej VIN vozu a mrknem co uz na nem delali . ad zadni sterac , počítam že i u Doška je akce na 20% na zimni prislušenství což jsou i sterače a nemela bys tam nechat vic jak 240 ,- s dph .

Odesláno
Původně zaslal: Martina81

Už jsem to našla, psal to Pe.Tr a to přesně takhle :

ad rozvody , u tohoto motoru se dělaji az pri 240000 km takze klid , popr sem dej VIN vozu a mrknem co uz na nem delali . ad zadni sterac , počítam že i u Doška je akce na 20% na zimni prislušenství což jsou i sterače a nemela bys tam nechat vic jak 240 ,- s dph .

Aha. On píše že pouze zadní stěrač by měl stát po slevě tuto částku!

Odesláno

To sice jo, ale mě stejně řekli 450,--:o

Pe.Tr se k tomu jistě potom vyjádří.

Hmm, tak podle serviceboxu má Pe.Tr pravdu.;)

Když tam dám tvůj VIN kód a zadní stírátko:

00006426LV STÍRÁTKO PEUGEO 227,11 CZK 270,26 CZK 270,26 CZK

[upravil dne 24/10/08 BoneDaddy]

Odesláno

To mi neříkej :myslim, takže to bude 450,-- i s prací a to si ze mě určitě dělají legraci, že si za to nacvaknutí stěrače řeknou téměř hodnotu stěrače?????

To nevím. Každopádně samotný stěrač stojí s DPH těch 270kč a jelikož je ta sleva tak tu částku co psal Pe.Tr. To nacvaknutí by zase nemělo být tak složitý si myslím.

Odesláno

To nevím. Každopádně samotný stěrač stojí s DPH těch 270kč a jelikož je ta sleva tak tu částku co psal Pe.Tr. To nacvaknutí by zase nemělo být tak složitý si myslím.

No to si takymyslím, jelikož jsem to hravě zvládla i já a to asi za 5vteřin. A to jsem volala přímo do Domanskýho v Praze v Kyjích. Ubohou ženu se snaží natáhnout :)

Odesláno

Myslíš, že bych tě mohla poprosit, aby ses mi kouknul do toho service boxu i na přední? :mad:

;)

00006426JN STÍRÁTKO PEUGEO 646,60 CZK 769,45 CZK 769,45 CZK

00006426JP STÍRÁTKO PEUGEO 611,03 CZK 727,13 CZK 727,13 CZK

:super

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Myslíš, že bych tě mohla poprosit, aby ses mi kouknul do toho service boxu i na přední? :mad:

;)

00006426JN STÍRÁTKO PEUGEO 646,60 CZK 769,45 CZK 769,45 CZK

00006426JP STÍRÁTKO PEUGEO 611,03 CZK 727,13 CZK 727,13 CZK

:super

Stejně je to peklo, bratranec tuším loni koupil v akci original stírátka na transita za 500,--- obě. Maj asi trocha jinou cenovou politiku...

Odesláno

Děkuju :super

Nemáš zač.;)

kupák: Ford není Peugeot :D:D

A zrovna nevím jestli není u 307 nějaký speciální uchycení těch stěračů, možná i proto by byla cena vyšší.:myslim

Odesláno

Uchycením to určitě nebude. dva roky zpátky jsem kupoval origo stěrač na 405 (pravda s ostřikovací rampičkou) a stál snad litr...

Pak jsem koupil v benexu tuším valea i s rampičkama, v krabici byli stěrače dva a stála asi pětikilo...

Ještě mám jeden doma, kdyby někdo chtěl, ale nevím, jestli je tam i ta rampička, ale asi jo...

[upravil dne 24/10/08 kupák]

Odesláno
Původně zaslal: kupák

Uchycením to určitě nebude. dva roky zpátky jsem kupoval origo stěrač na 405 (pravda s ostřikovací rampičkou) a stál snad litr...

Aha..... Máš pravdu. Když se mrknu na svoje tak jsou taky kolem 1000,-.;)

Odesláno

Pe.Tr ma samozřejmě pravdu , bohužel nemůže zato jací lidé mohou být.

Pokud chces stěrače na sve auto , stav se v pondělí k Domanskýmu do Zdib (0km D8-neplaceny usek) myslim že za 1300,- si odvezeš všechny stěrače (i s prací) :papa

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Pe.Tr ma samozřejmě pravdu , bohužel nemůže zato jací lidé mohou být.

Pokud chces stěrače na sve auto , stav se v pondělí k Domanskýmu do Zdib (0km D8-neplaceny usek) myslim že za 1300,- si odvezeš všechny stěrače (i s prací) :papa

Tedy to je neodolatelná nabídka, ale v pondělí mám dovču, protože musím hlídat 4 psy :o. Jinak se mi včera v autě rozsvítila na displeji \"značka\" (teď nemůžu za boha najít správné slovo) motoru, tak jsem začala trochu panikařit :) snad to nebude nic hrozného.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...