GROM Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Zdravím všechny, mám 94r 1,9TD motor. A nekdy před týdnem sem točil a ani nic a tak sem logicky nakouknul k balonku a pruhledný hadičce od nafty od nádobky a prazdny.Tak sem načepoval a hned chytnul,pohoda.Pak nic. A dnes sem měl malou louži nafty pod autem. Kdyz sem hledal,teče mi to pod čerpadlem(nad olejovým filtrem). Zatím sem tam pouze jen chmatal rukou a je tam nejaká díra,neco jako na inbus nebo podobne.Tam mi prislo nejvíce kapek.Pritom ale auto startuje naprosto normálně(když načepuju do čerpadla),necuká a pri jizde nic nenormálního. Prosím Vás,co tam vubec je a nemám rovnou schánět jiné čerpadlo?Nebo mi tam neco vypadlo,nebo by stacilo tady pretesnit? Diky moc za radu. Citovat
jack 306 Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 jako že ti tam chybí? nebo tam je šroubek imbus? pokud tam je tak ho zkus utěsnit teflonovou páskou pokud ju nafta nesežere a zkus pohledat ještě kolem může to stékat odkudkoli Citovat
oddie Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Čerpadlo teče buď kolem osy plynové hřídelky, nebo propouští hlavní gufero - to pak teče z bloku mezi hliníkovým tělem a ocelovou částí s výstupy trubek ke vstřikům. Každopádně je to minimálně na přegumičkování čerpadla. Citovat
GROM Odesláno 24. říjen 2008 Autor Odesláno 24. říjen 2008 Díky za rady. Tudíž nejlepší tedy asi bude-čerpadlo sundat a rovnou nechat přetěsnít.Víte někdo,kolik zhruba taková práce stojí? Nemá smysl rovnou schánět starší,ale v pořádku? Citovat
oddie Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 U D jsem posledně platil necelé 3tis, u TD to bude o něco víc. Platí pro Bosch. Citovat
GROM Odesláno 24. říjen 2008 Autor Odesláno 24. říjen 2008 Díky Oddie. Kažopádně,určitě půjde ven,to mi už konečně došlo.Ještě bych tedy měl jednu zásadní otázku-ehm,možná to bude znít směšně,ale jak rozeznám Lucas čerpadlo od Bosche? Díky moc za odpověď Citovat
chotemicak Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Lucas nevím na boschi je to napsaný. Je to vidět při pohledu zepředu. Citovat
oddie Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Můžeš ho vyfotit a dát sem, jinak je to na něm napsané. Citovat
marko306 Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 presne tento problem ako mas ty mam aj ja ale hladky D a cerpadlo mam lucas. Len sa poriadne popozeraj po nom. Niekde bude nieco napisane. Ako je to hlinikove telo a potom ta priruba stymi vyvodmi tam je to trochu mastne. Ale na tom hlinikovom tele zospodu je nejaky vyvod alebo co to je, priemer je asi 3-4cm, je na nom taka gumova zatka alebo prachovka a vedie do neho hadicka z prepadov a ten mam zamasteny od nafty ale nikde nekvapka ani ked tlakujem pumpickov sustavu alebo je nastartovany. Stane sa mi ze kazdy 3-4 start nastartuje ale hned zdochne. Natlakujem a potom startne a nevynechava, pekne klepoce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.