Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čus, tak jsem si jel jenom úplnou náhodou v neděli kolem Tesco a co nevidim - Pažouty nastoupené jeden vedle druhého, samí krasavci (moje mladá málem slintala z toho bílého CTi, fakt je ten, že oba vzpomínáme se slzou v oku na naše doposud nejmilovanější 205 1,9GTi...).

Já bohužel přifrčel služební koktávkou, můj Pažoutek leží s rozmontovaným předkem v garáži a čeká na novou saharu (brzo ji dostane ;) ). Takže mi bylo za tu škodovku trochu stydno, tak jsem se ani nehlásil, ale příští sraz na severu Moravy si ujít nenechám. :papa J.

Odesláno

Dnes jsem byl vracet vlajku u Ticheho. Rikal, ze by pro nas mihl udelat nejaké mensi vyhody ako je napr. prohlidky vozu, nejaké ND ve slevách. Nabidl mistnost v OV (prodejna AUTO TICHY) na sraziky zdarma. Tak co Vy na to ??????

Pánové a dámy dekuji za ucast na nedelni \"party\", a také ze jste jeli na Olesnou. :papa:papa:papa:papa

Odesláno

rimmer, cetla jsem ze jsi mas umyt motor...... tak kruci prosim te umyj ho !!!!!

dekuji, pani zilova

;););)

Odesláno
Napsán autorem ZILA

rimmer, cetla jsem ze jsi mas umyt motor...... tak kruci prosim te umyj ho !!!!!

dekuji, pani zilova

;););)

Dejte pokoj bando jedna...co chcete po dedeckovi autickovi....tam to netesni, tak to sploucha....to bych mohl myt porad....a navic .... MOTORU JE DOBRE V OLEJI A NE VE VODE :cool:

Coz me nechava naprosto chladnym... :) resim dulezitejsi veci nez spinavy motor....

navic nemam zespodu motoru te velky kryci plech, takze asi tak...

[Editován dne 17/5/04 rimmer]

Odesláno
Napsán autorem KUBBACHER

Hele Riemer umyj si ten motor:D

Hele, zavojel tomu tvymu kamosovi co ma tu garaz se zvedakem, zapomel sem se ho zeptat, co by me stala ta ocista homokinetaku a vymena manzety(bych klidne dodal)...a jestli to udela na pockani..tj. ze bych tam prijel..pokecli bysme, mezitim by to udelal..nevim jak dlouho to tak muze trvat. Pkud by nemusel davat poloosu ven z motoru, tak by to nemuselo byt tak dlouho ne ?

Odesláno
Napsán autorem ZILA

Dnes jsem byl vracet vlajku u Ticheho. Rikal, ze by pro nas mihl udelat nejaké mensi vyhody ako je napr. prohlidky vozu, nejaké ND ve slevách. Nabidl mistnost v OV (prodejna AUTO TICHY) na sraziky zdarma. Tak co Vy na to ??????

Pánové a dámy dekuji za ucast na nedelni \"party\", a také ze jste jeli na Olesnou. :papa:papa:papa:papa

Jo jo..to je dobre, to je vsecko dobre, ale originalni nahradni dil si z tech co sme tam byli koupis tak max. ty, protoze na ty nase stare rachotiny maji ty originalni dily az ponekud zavratnou cenu..kor od peugeotu :))))

Odesláno

Zdar Jbily stály tam mezinámí i škodovky i Ford aje to jedno mohl jsi normálně přijet.to CTI je moje,jinak chlapi budete dávat fotky do galerie sice jich asi moc neni ale nevadilo byto.

Odesláno

Co takhle něco blíž k Novému Jičínu? Říkám my se sjíždíme každou sobotu v 15.00 na čerpací stanici Slovnaft v N.J. kdýž je pěkně.

Odesláno

Jicin je divny misto :( Nevim proc,ale Ostrava se mi na to zda lepsi. Mozna proto, ze je tam od Frenu paradni cesta a velka volba tras. Takova RZ Fren. - Kopr nebo Fren - Ticha - Frydek a pak strelba po dalnici.... Proste Ostrava ruleeez

Odesláno

Mozna te zklamu, ale ja nemam potrebu vykarovat 15-20litru nafty jen tak zprdele...uz tak sem rad, ze to utahnu..takze nekde prijet, pokecat a odjet... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...