KUBBACHER Odesláno 17. květen 2004 Odesláno 17. květen 2004 Tomsne nezapomeň na ty ložiska na tu nápravu na tu 309, ja se ti ozvu zítra. Citovat
jbily Odesláno 17. květen 2004 Odesláno 17. květen 2004 čus, tak jsem si jel jenom úplnou náhodou v neděli kolem Tesco a co nevidim - Pažouty nastoupené jeden vedle druhého, samí krasavci (moje mladá málem slintala z toho bílého CTi, fakt je ten, že oba vzpomínáme se slzou v oku na naše doposud nejmilovanější 205 1,9GTi...). Já bohužel přifrčel služební koktávkou, můj Pažoutek leží s rozmontovaným předkem v garáži a čeká na novou saharu (brzo ji dostane ). Takže mi bylo za tu škodovku trochu stydno, tak jsem se ani nehlásil, ale příští sraz na severu Moravy si ujít nenechám. J. Citovat
Guest ZILA Odesláno 17. květen 2004 Odesláno 17. květen 2004 Dnes jsem byl vracet vlajku u Ticheho. Rikal, ze by pro nas mihl udelat nejaké mensi vyhody ako je napr. prohlidky vozu, nejaké ND ve slevách. Nabidl mistnost v OV (prodejna AUTO TICHY) na sraziky zdarma. Tak co Vy na to ?????? Pánové a dámy dekuji za ucast na nedelni \"party\", a také ze jste jeli na Olesnou. :papa:papa:papa Citovat
Guest ZILA Odesláno 17. květen 2004 Odesláno 17. květen 2004 rimmer, cetla jsem ze jsi mas umyt motor...... tak kruci prosim te umyj ho !!!!! dekuji, pani zilova ;) Citovat
rimmer Odesláno 17. květen 2004 Autor Odesláno 17. květen 2004 Napsán autorem ZILA rimmer, cetla jsem ze jsi mas umyt motor...... tak kruci prosim te umyj ho !!!!! dekuji, pani zilova ;) Dejte pokoj bando jedna...co chcete po dedeckovi autickovi....tam to netesni, tak to sploucha....to bych mohl myt porad....a navic .... MOTORU JE DOBRE V OLEJI A NE VE VODE Coz me nechava naprosto chladnym... resim dulezitejsi veci nez spinavy motor.... navic nemam zespodu motoru te velky kryci plech, takze asi tak... [Editován dne 17/5/04 rimmer] Citovat
rimmer Odesláno 17. květen 2004 Autor Odesláno 17. květen 2004 Napsán autorem KUBBACHER Hele Riemer umyj si ten motor:D Hele, zavojel tomu tvymu kamosovi co ma tu garaz se zvedakem, zapomel sem se ho zeptat, co by me stala ta ocista homokinetaku a vymena manzety(bych klidne dodal)...a jestli to udela na pockani..tj. ze bych tam prijel..pokecli bysme, mezitim by to udelal..nevim jak dlouho to tak muze trvat. Pkud by nemusel davat poloosu ven z motoru, tak by to nemuselo byt tak dlouho ne ? Citovat
rimmer Odesláno 17. květen 2004 Autor Odesláno 17. květen 2004 Napsán autorem ZILA Dnes jsem byl vracet vlajku u Ticheho. Rikal, ze by pro nas mihl udelat nejaké mensi vyhody ako je napr. prohlidky vozu, nejaké ND ve slevách. Nabidl mistnost v OV (prodejna AUTO TICHY) na sraziky zdarma. Tak co Vy na to ?????? Pánové a dámy dekuji za ucast na nedelni \"party\", a také ze jste jeli na Olesnou. :papa:papa:papa Jo jo..to je dobre, to je vsecko dobre, ale originalni nahradni dil si z tech co sme tam byli koupis tak max. ty, protoze na ty nase stare rachotiny maji ty originalni dily az ponekud zavratnou cenu..kor od peugeotu ))) Citovat
tomson Odesláno 17. květen 2004 Odesláno 17. květen 2004 Zdar Jbily stály tam mezinámí i škodovky i Ford aje to jedno mohl jsi normálně přijet.to CTI je moje,jinak chlapi budete dávat fotky do galerie sice jich asi moc neni ale nevadilo byto. Citovat
KUBIK 306 Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 Ja bych tam fotky dal ale nevim jak Jinak jich mam okolo 20 kousku [Editován dne 18/5/04 KUBIK 306] Citovat
Guest ZILA Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 tak jak usporadame zase neco maleho??? :papa:papa Citovat
KUBIK 306 Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 Ja bych byl taky pro takyovy mensi srazik Citovat
tomson Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 Co takhle něco blíž k Novému Jičínu? Říkám my se sjíždíme každou sobotu v 15.00 na čerpací stanici Slovnaft v N.J. kdýž je pěkně. Citovat
Lucky Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 Jicin je divny misto Nevim proc,ale Ostrava se mi na to zda lepsi. Mozna proto, ze je tam od Frenu paradni cesta a velka volba tras. Takova RZ Fren. - Kopr nebo Fren - Ticha - Frydek a pak strelba po dalnici.... Proste Ostrava ruleeez Citovat
rimmer Odesláno 19. květen 2004 Autor Odesláno 19. květen 2004 Mozna te zklamu, ale ja nemam potrebu vykarovat 15-20litru nafty jen tak zprdele...uz tak sem rad, ze to utahnu..takze nekde prijet, pokecat a odjet... Citovat
Guest ZILA Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 ozvu se a domluvime se telefonem na nejake te sobote Citovat
KUBIK 306 Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 Zila a ne ze zapomenes na me Jinak budu nas*** Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.