Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte jak se dají na tohle auto přidělat přední mlhovky aniž by se musely dělat díty do nárazníku?

Nechci aby taky moc vykukovaly, to se mi nelíbí, takže asi ty díry budou nezbytný :myslim

Máte nějakej typ, nebo fotky jak to máte přidělaný vy? Díky :super

peu1_1s.jpg

Odesláno

Jednoznačná volba je koupit nárazník s otvory pro mlhovky,ale tady to jde vyříznout-precizně!!!kolem toho dát malinkou pirelu-jednoduše proužku gumovou kolem toho výřezu-pak udělat kovový držák,který se přidělá na přední stěnu a na to mlhovka dle vlastního výběru.Přípravu 306-elektrika s konektorem mívají-aspoň nový model od r.v-1997...Jinak jsi zadejte na internetu značku světlometů Wesem-jsou to Poláci,ale dobrý a levný-mají kulaté,hranaté atd,dle přání...

Odesláno

Mám to také v plánu. Koupil jsem mlhy na aukru - pro VW Polo, průměr cca 90 mm. Chci udělat obdélníkový plech ve tvaru hlavního světla, prohnout dle nárazníku, udělat díru pro slabostěnnou trubku, do které by se světlo zasunulo a komplet pak do díry v nárazníku. Na přírubu přivařím šrouby na uchycení.

Elektrika ( rok výroby 1996 ) je kompletní, jen ve středové panelu nahradit slepé tlačítko za funkční ( má žlutou patici ) a u pojistek do volné žluté patice dát přepínací relé. Volné konektory ( asi modré ? ) jsou na potřebném místě. Časově jsem to zatím nezvládnul.

Foto mlhovky přikládám.

post-0-14109602663473_thumb.jpg

Odesláno

pokud sundas naraznik,tak na narazniku je z druhe strany je naznaceno,kde je dira pro origo mlhovky na 306 starej model,takze se nemusis bat,ze to nebude soumerne!zeptej se clena jirky wolfa,ten to tak dodelaval!

Odesláno

hlavne si to uchycení udělaj tak aby si to moh ladit aby ti to nesvítilo do nebe někam :-D to mě pak může prcek vzít když něakej samo doma to neudělá pořádně svítí na hvězdy :-).... Ale mlhovky pěkný přeju hodně zdaru s montáží..

Odesláno

Ahoj

Ja som to riešil na mojom pažroute takto:

hmlovky sa dajú nastaviť aj do strán aj výškovo, akurát na fotkách to ešte nie je nastavené, teraz svietia super, som spokojný. Teoreticky by to uchytenie mohlo byť aj zvnútra.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...