barezi06 Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 Zdar chlapy. Nemáte někdo zkušenosti s výměnou spojky na benzínové 406? Citovat
ozzy56 Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 A co bys rád. Dělal jsem diesel,ale spojka jak spojka--néé? Citovat
barezi06 Odesláno 22. říjen 2008 Autor Odesláno 22. říjen 2008 Jestli je tam nějaký větší problém?Na co si ám dát pozor atd. Spojku jsem ještě nedělal ale nebojím se toho:) dík. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 Původně zaslal: barezi06 Jestli je tam nějaký větší problém?Na co si ám dát pozor atd. Spojku jsem ještě nedělal ale nebojím se toho:) dík. Problém není žádný--když jsi spojku nikdy nedělal,vem si určitě aspoň chytrou knihu!!! Upozorňuju však,že výměna spojky není výměna žárovky.Takže jeď bod po bodu v chytré knize,vyměň CELOU sadu spojky,je lepší to dělat ve dvou (převodovka je těžká ) a pak napiš,jak to dopadlo. Citovat
marisw Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 a pri nasadzovani si ju poriadne vystred....inak ju tam nedas.... Citovat
ozzy56 Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 Původně zaslal: marisw a pri nasadzovani si ju poriadne vystred....inak ju tam nedas.... v knize je i tech.výkres středícího kolíku.... Citovat
barezi06 Odesláno 22. říjen 2008 Autor Odesláno 22. říjen 2008 Dík za rady,Určitě si vezmu knihu a mám vzáloze i kluky co se stím živěj.Ale oni nemaj na kamarády čas:) pak dám vědět jak to dopadlo. Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 bacha pri sundavani prevodovky na servo hadici co je pod motorem Citovat
marisw Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 a osobne najradsej na zdvihak...... sam som to robil aj v jame aj na zdvihaku.....jamu neodporucam nakolko potrebujes vela miesta a tam to neni ono...zdvihak= upln ideál:papa:papa pred demontazou poloose nezabudni vypustit olej..... neviem presne ako uz je to na 406, ale poloos tusim musi ist von...ta po soferovej strane...dufam ze netlápem sprostosti...ak si dobre pamatam:myslim:myslim Citovat
budvar Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Krátkej dotaz - když mě budou vyměňovat spojku na mý 405 1991 1.9D, komplet páč už to je se současnou špatný... Co se těch vyměněných dílů týče, stačí spojková sada ? Viz. obrázek - nebo sou tam ještě nějaký skrytý náklady krom práce ? Díky... [upravil dne 24.10.2008 budvar] Citovat
Pepouch Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Určitě vyměn\' i gufera na vstupních otvorech poloos a gufero u vysouvací tyčky v převodovce,hodně často jsou K.O,a už znám případy kdy hoši oddělali novou lamelu protože se jim nechtělo investovat do gufera.Lamela se nacucala olejem a bylo po ní. Citovat
budvar Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Já to neumím, ptám se abych měl reálnou představu o ceně až mě budou kasírovat, že Abych věděl jak se to pohybuje... Citovat
subin Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 jen malej-možná hloupej dotaz:Je potřeba aretovat kola diferenciálu jako to mu je u favorit a felicie?U peugeota jsem ji ještě neměl tu čest dělat a počítám,že mě to čeká Citovat
ozzy56 Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Původně zaslal: subin jen malej-možná hloupej dotaz:Je potřeba aretovat kola diferenciálu jako to mu je u favorit a felicie?U peugeota jsem ji ještě neměl tu čest dělat a počítám,že mě to čeká Ne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.