Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: barezi06

Jestli je tam nějaký větší problém?Na co si ám dát pozor atd. Spojku jsem ještě nedělal ale nebojím se toho:) dík.

Problém není žádný--když jsi spojku nikdy nedělal,vem si určitě

aspoň chytrou knihu!!! Upozorňuju však,že výměna spojky není

výměna žárovky.Takže jeď bod po bodu v chytré knize,vyměň

CELOU sadu spojky,je lepší to dělat ve dvou (převodovka je

těžká ) a pak napiš,jak to dopadlo.:)

Odesláno

a osobne najradsej na zdvihak...... sam som to robil aj v jame aj na zdvihaku.....jamu neodporucam nakolko potrebujes vela miesta a tam to neni ono...zdvihak= upln ideál:papa:papa

pred demontazou poloose nezabudni vypustit olej..... neviem presne ako uz je to na 406, ale poloos tusim musi ist von...ta po soferovej strane...dufam ze netlápem sprostosti...ak si dobre pamatam:myslim:myslim

Odesláno

Krátkej dotaz - když mě budou vyměňovat spojku na mý 405 1991 1.9D, komplet páč už to je se současnou špatný... Co se těch vyměněných dílů týče, stačí spojková sada ? Viz. obrázek - nebo sou tam ještě nějaký skrytý náklady krom práce ? Díky...

[upravil dne 24.10.2008 budvar]

post-0-14109602673413_thumb.jpg

Odesláno

Určitě vyměn\' i gufera na vstupních otvorech poloos a gufero u vysouvací tyčky v převodovce,hodně často jsou K.O,a už znám případy kdy hoši oddělali novou lamelu protože se jim nechtělo investovat do gufera.Lamela se nacucala olejem a bylo po ní.:)

Odesláno

jen malej-možná hloupej dotaz:Je potřeba aretovat kola diferenciálu jako to mu je u favorit a felicie?U peugeota jsem ji ještě neměl tu čest dělat a počítám,že mě to čeká:(

Odesláno
Původně zaslal: subin

jen malej-možná hloupej dotaz:Je potřeba aretovat kola diferenciálu jako to mu je u favorit a felicie?U peugeota jsem ji ještě neměl tu čest dělat a počítám,že mě to čeká:(

Ne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...