Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec Peugeoťáci - ))

Letos v Srpnu jsem si nechal dovézt 406 HDI 80 kW....

autí v poho až na několik drobotin , ale začala svítit kontrolka diagnostiky .... na origo diagnostice mi řekli , že je nízký tlak turba .... na mé požádání závada smazána .... auto jelo normálně - měl jsem prasklý vlnovec výfuku a kat byl zavařen majitelem předemnou ....objednal jsem nový díl výfuku - vlnovec vč. katu od Bosalu a závada žádná - výkon normální .... ale po cca 1 měsíci mi opět začala svítit kontrolka diagnostiky.....

váhu vzduchu mám novou , el. ventil podtlaku turba je v poho...

Neměli jste někdo podobnou závadu?

Díkec Lukyn

Odesláno

Lukyne, jsou schopni Ti nekde ten tlak turba zmerit, anebo se opiraji pouze o udaje senzoru tlaku na intercooleru? Nikdo zrejme netusi, zdali je ten senzor OK. Taky muze byt porusena hadicka, ktera k nemu tlak vede.

Jelikoz je prepad turba ovladan podtlakem a okruh podtlaku neni pomoci ECU diagnostikovatelny, tak bych tu oblast proveril rucne. Zkus jeste predem sundat vsechny podtlakove hadicky a poradne je profouknout. Pry v nich obcas byvaji necistoty a zpusobuji podobne problemy.

Kaja

Odesláno

Kájo - velmi díky za tipy :potlesk

Dnes jsem obdržel stejné informace , takže vše postupně projdu a uvidí se ...

Údajný slabý tlak turba určila diagnostika .....diagnostika origo PEUGEOT....

Jak to všechno zkusím , napíšu .....

Zatím ahojky .....:mrk

Odesláno

Takže , vše zkontrolováno - veškeré hadičky a hadice - vyčištěno , dotáhnuto , zkontrolováno ...... jediné , co jsme našli byl povolený vstřikovač 1. válce - dotaženo....nic ....kontrolka diagnostiky přestala opět sama svítit-signalizovat ..... auto jede jak nakopnuty ..... zítra jdu na diagnostiku , tak se uvidí ...

Odesláno

Dnes ráno po cestě do práce se mi opět rozsvítila kontrolka diagnostiky ....:bacha

Tak to bylo jak na potvoru , že jsem to chtěl napíchnout , když to nebude nic hlásit ....:nevim

Diagnostika vyhodila několik chyb , které mi nedaly a následovala kontrola všeho ostatního ....

:super

A ejhle , jediné , co jsem našel byl špatně zapojený kontakt váhy vzduchu ..... :D

Smazaly jsme všechny chyby ..... a nic se neprojevilo ..... projel jsem úsek po dálnici asi 100 km a zkoušel vše možné .... takže opět zkoušení a zkoušení .......

J

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...