čakom Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: Ditrostravacity Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Ditrostravacity Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Dundee Někde tady v tuningu se čirá optika na 406 probírala a někdo je našel, ale za nekřesťanský prachy:myslim asi myslíš toto tak přesně takové tam byly...akorát tam měl H7čku a xenon tagže přestavbová sada to jistí S čočkou? ne žádná čočka....taková ta výbojka jak je na přestavbových sadách trošku sem to sčouhnul a byla tam H7 parkovačka a xenonová výbojka [upravil dne 20.10.2008 Ditrostravacity] Foto nemáš? Citovat
Ditrostravacity Odesláno 20. říjen 2008 Autor Odesláno 20. říjen 2008 právě že nemám..protože mám pojebaný mobil a nosím u sebe starou šunku do které se takové vymoženosti nedělaly a sere mě to..ale uvidím zítra co mi ty firmy napíšou a pokud to pujde tak rozdělám světla a nechám to podle nich udělat Citovat
Ditrostravacity Odesláno 20. říjen 2008 Autor Odesláno 20. říjen 2008 tak nebudtě zvědaví a posílejte maily do dalších firem co dělají s plexi čím víc tím líp klidně jim tam pošlu svoje světla jako první Citovat
BoneDaddy Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 A zkusit kontaktovat takovou firmu? Citovat
subin Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy A zkusit kontaktovat takovou firmu? naše plastový kryty nelze rozleštit,nebo se do toho nikomu nechce. Citovat
BoneDaddy Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: subin naše plastový kryty nelze rozleštit,nebo se do toho nikomu nechce. Ale já už to někde viděl, bohužel si nemůžu vzpomenout kde. Citovat
subin Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 no ptal jsem se na to u dvou firem co se zabývají leštěním světlometů.ale pokaždé stejné odpovědi,sklo vybrousíme,ale plast ne,ale pokud by to někdo opravdu uměl sem s ním,bude mít o kšeft jistě postaráno:D [upravil dne 20/10/08 subin] Citovat
Ditrostravacity Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 tagže na mail mi došlo že jsou schoní akorát slepit prasklý kryt světla tak aby to nešlo poznat ..ale výrobou se nezabývají tak budu muset špekulovat dál Citovat
OK406 Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: Ditrostravacity právě že nemám..protože mám pojebaný mobil a nosím u sebe starou šunku do které se takové vymoženosti nedělaly a sere mě to..ale uvidím zítra co mi ty firmy napíšou a pokud to pujde tak rozdělám světla a nechám to podle nich udělat A SPZ či RZ nevíš??? Citovat
Guest servisman Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 než u nějaké firmy něco shánět tak koupit tyto http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=23654 a jen dodělat,a nejsou tak drahý a jsou schválený Citovat
Ditrostravacity Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Ditrostravacity právě že nemám..protože mám pojebaný mobil a nosím u sebe starou šunku do které se takové vymoženosti nedělaly a sere mě to..ale uvidím zítra co mi ty firmy napíšou a pokud to pujde tak rozdělám světla a nechám to podle nich udělat A SPZ či RZ nevíš??? ne....to nevím..ale je z ostravy a barva modrá Citovat
Ditrostravacity Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 tak našel sem firmu která má slušnou praxi v ohýbání plexiskla prý ty světla není problém udělat..ale mají hodně práce a čas budou mít až příští rok:blablabla [upravil dne 21.10.2008 Ditrostravacity] Citovat
OK406 Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: Ditrostravacity tak našel sem firmu která má slušnou praxi v ohýbání plexiskla prý ty světla není problém udělat..ale mají hodně práce a čas budou mít až příští rok:blablabla [upravil dne 21.10.2008 Ditrostravacity] Nějaký odkaz a přibližná cena či více informací??!!:myslim Citovat
Ditrostravacity Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 tohle je ta firma http://www.mko-reklama.cz/ gde mi ten týpek před chvílí do mobilu řakl..jasně není problém..ale až příští rok tedka máme hodně práce jinak ceny zatím nevím [upravil dne 21.10.2008 Ditrostravacity] Citovat
Ditrostravacity Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 horší je tedka že přemýšlím co udělat s parabpolama protože gdyž se do toho dají xenony tak to bude oslňovat Citovat
Ditrostravacity Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: honza406 nevím ale světla bez homologace problém pak na silnici s policií či pak na STK flojdy neřeším a STK mám novou a další si bude muset udělat budoucí majitel ještě tak půl ročku si to nechám a přecházím na BMWe46 tagže homologace nehomologace vůbec to neřeším a pokud to něgdo bude mít a bude chtít jít na stk tak at si to vymění z5:super a navíc ta firma má i technologii rytí do plexi tagže nebude problém z origo světla opsat značku a včechny ty kraviny co tam sou..a gdžy budou stavět flojdi tak řeknu že to je dovoz a že sem to tak koupil..a víc mě nezajímá [upravil dne 21.10.2008 Ditrostravacity] Citovat
Ditrostravacity Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: honza406 tak takový mám nejraděj já zase mám nejraději takové ty co ve všem hledají problémy Citovat
Ditrostravacity Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: honza406 problém v tom nehledám ale mám raději co tam může zůstat i na STK a ne pak předělávat půl auta.Z takových předělávek jsem už dávno vyrostl není mi dvacet no vidíš ale přehodit 2světla není půl auta.....a pokud nechceš taxi obědnej ty světla za 12 papírů navíc STK je jednou za 2 roky....a tak dlouho mi jedno auto ještě nevydrželo a mysláím že pokud se ty kryty z plexi nekomu bodou líbit:myslim.....tak 1x za 2 roky si je určitě přehodí Citovat
Ditrostravacity Odesláno 21. říjen 2008 Autor Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: honza406 pokud mu k tomu dodáš ty starý origo ,ale to dělá málokdo kdybych o něj stál taksi je třeba objednám a mám klid [upravil dne 21/10/08 honza406] no dyt jo....ale nebouráš a nigdo ti je nezaplatí je zbytečné toto dál řešit:bacha Citovat
309GT Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Já jsem jednal s firmou www.bixenony.com . Chtěl jsem čirou na 309,mám doma čočky a všechno akorát jsem chtěl vybrousit skla.Prý dělají jen komplet světla a na zakázku s xenonama a podobně,stálo to kolem 6000kč,tak to zkuste tam,na old 406 by to udělali taky,lepší než dávat celej novej předek a když to zvládnou na fáčku a feldě,tak tohle nebude problém:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.