Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ditrostravacity

Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: Dundee

Někde tady v tuningu se čirá optika na 406 probírala a někdo je našel, ale za nekřesťanský prachy:myslim

asi myslíš toto

tak přesně takové tam byly...akorát tam měl H7čku a xenon tagže přestavbová sada to jistí

S čočkou?

ne žádná čočka....taková ta výbojka jak je na přestavbových sadách trošku sem to sčouhnul a byla tam H7 parkovačka a xenonová výbojka

[upravil dne 20.10.2008 Ditrostravacity]

Foto nemáš?

Odesláno

právě že nemám..protože mám pojebaný mobil a nosím u sebe starou šunku do které se takové vymoženosti nedělaly a sere mě to..ale uvidím zítra co mi ty firmy napíšou a pokud to pujde tak rozdělám světla a nechám to podle nich udělat

Odesláno

no ptal jsem se na to u dvou firem co se zabývají leštěním světlometů.ale pokaždé stejné odpovědi,sklo vybrousíme,ale plast ne,ale pokud by to někdo opravdu uměl sem s ním,bude mít o kšeft jistě postaráno:D

[upravil dne 20/10/08 subin]

Odesláno

právě že nemám..protože mám pojebaný mobil a nosím u sebe starou šunku do které se takové vymoženosti nedělaly a sere mě to..ale uvidím zítra co mi ty firmy napíšou a pokud to pujde tak rozdělám světla a nechám to podle nich udělat

A SPZ či RZ nevíš???;)

Odesláno
Původně zaslal: OK406

A SPZ či RZ nevíš???;)

ne....to nevím..ale je z ostravy a barva modrá

Odesláno

tak našel sem firmu která má slušnou praxi v ohýbání plexiskla prý ty světla není problém udělat..ale mají hodně práce a čas budou mít až příští rok:blablabla

[upravil dne 21.10.2008 Ditrostravacity]

Nějaký odkaz a přibližná cena či více informací??!!:o:myslim

Odesláno
Původně zaslal: honza406

nevím ale světla bez homologace problém pak na silnici s policií či pak na STK :aut

flojdy neřeším a STK mám novou a další si bude muset udělat budoucí majitel ještě tak půl ročku si to nechám a přecházím na BMWe46 tagže homologace nehomologace vůbec to neřeším a pokud to něgdo bude mít a bude chtít jít na stk tak at si to vymění z5:super

a navíc ta firma má i technologii rytí do plexi tagže nebude problém z origo světla opsat značku a včechny ty kraviny co tam sou..a gdžy budou stavět flojdi tak řeknu že to je dovoz a že sem to tak koupil..a víc mě nezajímá

[upravil dne 21.10.2008 Ditrostravacity]

Odesláno

problém v tom nehledám ale mám raději co tam může zůstat i na STK a ne pak předělávat půl auta.Z takových předělávek jsem už dávno vyrostl není mi dvacet :D

no vidíš ale přehodit 2světla není půl auta.....a pokud nechceš taxi obědnej ty světla za 12 papírů

navíc STK je jednou za 2 roky....a tak dlouho mi jedno auto ještě nevydrželo a mysláím že pokud se ty kryty z plexi nekomu bodou líbit:myslim.....tak 1x za 2 roky si je určitě přehodí:aut

Odesláno

pokud mu k tomu dodáš ty starý origo ,ale to dělá málokdo

kdybych o něj stál taksi je třeba objednám a mám klid :super

[upravil dne 21/10/08 honza406]

no dyt jo....ale nebouráš a nigdo ti je nezaplatí

je zbytečné toto dál řešit:bacha

Odesláno

Já jsem jednal s firmou www.bixenony.com . Chtěl jsem čirou na 309,mám doma čočky a všechno akorát jsem chtěl vybrousit skla.Prý dělají jen komplet světla a na zakázku s xenonama a podobně,stálo to kolem 6000kč,tak to zkuste tam,na old 406 by to udělali taky,lepší než dávat celej novej předek a když to zvládnou na fáčku a feldě,tak tohle nebude problém:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...