ART Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Tak už jsem se dostal k tomu že se taky pochlubím \"duplexem\" Tedy předem hlásím že jsem se zrovna v danou chvíli jako fotograf moc neosvědčil..a fotil jsem moc na rychlo.. na příště se polepším, ale vzhled víceméně zachycen je Teď jen povězte jestli jsem zvolil dobře a též se to takhle líbí (spoiler prozatím jen vyříznut). Řekl bych že moc 605 to takhle nemá, takže na silnicích jsem lehce poznatelný: [upravil dne 27/10/2008 ART] Citovat
BoneDaddy Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Ale jo, vypadá to pěkně. Máš i nějaký video kde by byl slyšet, nebo plánuješ ho aspoň? Citovat
Blizzard Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 další blázen... vítej v klubu oduplexovaných Citovat
MirasCC Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Myslím že je to super, k takhle velkýmu auto to tak nějak patří. Je škoda, že Peugeot na třílitry nedává duplex hned od výroby v základu, na V6 by se to hodilo. Citovat
@re Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: MirasCC Myslím že je to super, k takhle velkýmu auto to tak nějak patří. Je škoda, že Peugeot na třílitry nedává duplex hned od výroby v základu, na V6 by se to hodilo. jeden na tebe čeká... Citovat
Dundee Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Pěkný, pěkný Kdyby ty koncovky byly malinko \"hranatější\", tak by to taky nemuselo vypadat zle:myslim K takhle velkýmu autu sedí duplex jako pr*el na hrnec;) Citovat
MirasCC Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: @re jeden na tebe čeká... Neprovokuj Myslej sem to jinak, teď je výfukový potrubí hned za svodama spojený, když chce člověk duplex, zas to za středním tlumičem rozděluje. Bylo by pěkný mít duplex hned odpředu, pěkně od svodů až k laufu samostatný vedení pro každou řadu válců Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 mas to pekny :-) vitej v klubu :-) Citovat
John Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Moc pěkný hezky decentni a moc moc to na 605 sedí [upravil dne 20/10/2008 John] Citovat
ART Odesláno 20. říjen 2008 Autor Odesláno 20. říjen 2008 jéjej:-) děkuju moc za pozitvní ohlasy, to jsem rád že se líbí Citovat
Béďa Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 na muj vkus to je dost vysoko ale pekny to je, o tom zadna.. Citovat
ART Odesláno 20. říjen 2008 Autor Odesláno 20. říjen 2008 urdemala: není to konečný výsledek, navíc jak pravá tak i levá strana potřebuje upravit - otvory zahladit a nějak napojit na seriové křivky (tak aby to spíš vypadalo jako \"seriová limited version\" chci jen decentní úpravu toho nárazníku abych neurazil velkého Pininfarinu, ale než se k tomu časově dostanu Citovat
ART Odesláno 20. říjen 2008 Autor Odesláno 20. říjen 2008 Béďa: Jsou umístěny schválně do nárazníku, aby to pak nebylo vzhledově nijak výrazně, kdyby byly až pod nárazníkem tak by se to tvářilo jako moc racing tuning (aspoň doufám že je to takhle elegantnější ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.