Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zase další kdo má \"duplex\" + video

Recommended Posts

Odesláno

Tak už jsem se dostal k tomu že se taky pochlubím \"duplexem\"

Tedy předem hlásím že jsem se zrovna v danou chvíli jako fotograf moc neosvědčil..a fotil jsem moc na rychlo..

na příště se polepším, ale vzhled víceméně zachycen je :)

Teď jen povězte jestli jsem zvolil dobře a též se to takhle líbí (spoiler prozatím jen vyříznut).

Řekl bych že moc 605 to takhle nemá, takže na silnicích jsem lehce poznatelný:

img01.JPG

[upravil dne 27/10/2008 ART]

Odesláno

Myslím že je to super, k takhle velkýmu auto to tak nějak patří. Je škoda, že Peugeot na třílitry nedává duplex hned od výroby v základu, na V6 by se to hodilo.

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Myslím že je to super, k takhle velkýmu auto to tak nějak patří. Je škoda, že Peugeot na třílitry nedává duplex hned od výroby v základu, na V6 by se to hodilo.

jeden na tebe čeká... :D

Odesláno

Pěkný, pěkný :potlesk Kdyby ty koncovky byly malinko \"hranatější\", tak by to taky nemuselo vypadat zle:myslim K takhle velkýmu autu sedí duplex jako pr*el na hrnec;):D

Odesláno
Původně zaslal: @re

jeden na tebe čeká... :D

Neprovokuj :aut

Myslej sem to jinak, teď je výfukový potrubí hned za svodama spojený, když chce člověk duplex, zas to za středním tlumičem rozděluje. Bylo by pěkný mít duplex hned odpředu, pěkně od svodů až k laufu samostatný vedení pro každou řadu válců ;)

Odesláno

urdemala: není to konečný výsledek, navíc jak pravá tak i levá strana potřebuje upravit - otvory zahladit a nějak napojit na seriové křivky (tak aby to spíš vypadalo jako \"seriová limited version\" :) chci jen decentní úpravu toho nárazníku abych neurazil velkého Pininfarinu, ale než se k tomu časově dostanu :(

Odesláno

Béďa: Jsou umístěny schválně do nárazníku, aby to pak nebylo vzhledově nijak výrazně, kdyby byly až pod nárazníkem tak by se to tvářilo jako moc racing tuning (aspoň doufám že je to takhle elegantnější;) )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...