Steef Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Mozete mi niekto poradit, aky potrebujem kluc na vymenu sviecok? Pripadne foto, ktory je najvhodnejsi. Dakujem. Citovat
ozzy56 Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 nejlepší bude ten,co pasuje na šestihran svíčky....zkus 16 Citovat
Steef Odesláno 19. říjen 2008 Autor Odesláno 19. říjen 2008 Nj, toto viem, ale aby sa mi podarilo nasunut kluc na sviecku a bez problemov vytocit. Je to urcite 16ka? Citovat
ozzy56 Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 snad se ozve 307čkář--ale většina svíček má dnes 16....on ten prostor pro svíčku na těch moderních motorech--hrůza.... Citovat
Mirrae24 Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Tuhle jsem také na mé 307 měnil svíčky, bohužel si nejsem na 100% jistý zda to byla 16-cka, ale vím, že jsem s tím měl dost velký problém, speciální klíč na svíčky této velikosti sehnat .... Citovat
pastorek Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Pdľa toho čo viem tak existujú iba dva rozmery. 16 a 21. Pochybujem že by si tam mal 21 lebo v novších motoroch sa nepoužíva. Temer v každej predajni autopríslušenstva dostaneš kúpiť špeciálny\"sviečkový kľúč\". Oproti obyčajnému nástrčkovému sa líši tým že je vyšší a vo vnútri má gumičku ktorá podrží sviečku pri manipulácii. Dajú sa kúpiť i s rúčkou na kĺbe, no tie za veľa nestoja. Lepší je ako nádstavec na gola sadu. Citovat
Steef Odesláno 19. říjen 2008 Autor Odesláno 19. říjen 2008 No a takto som si myslel aj ja. Kupil som si kluc na sviecky do Feldy. Zevraj univerzalny aj na Felicie. A gol bol, ze vobec nepasoval, lebo sa nedal nastrcit na sviecku. Citovat
pastorek Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Tak si pri najbližšej výmene daj do Felície sviečky na 16ku kľúč a máš to. Nehovím už o tom že kto nevie zistiť aký kľúč potrebuje na sviečky tak by si ho vôbec nemal kupovať a výmenu sviečok zveriť niekomu kto sa v tom vyzná. Sviečka nieje skrutka a nestačí vedieť iba ju vyskrutkovať a naskrutkovať. Následky chybnej montáže sa niekedy odstraňojú veľmi nákladne. Citovat
Libor T16 Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 souhlasím s pastorkem , pokud máš problém s kličem na svicky tanse radeji nepouštej do žádných větších akcí ! je tam normální 16 svičák pane. Citovat
Steef Odesláno 20. říjen 2008 Autor Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: pastorek Tak si pri najbližšej výmene daj do Felície sviečky na 16ku kľúč a máš to. Nehovím už o tom že kto nevie zistiť aký kľúč potrebuje na sviečky tak by si ho vôbec nemal kupovať a výmenu sviečok zveriť niekomu kto sa v tom vyzná. Sviečka nieje skrutka a nestačí vedieť iba ju vyskrutkovať a naskrutkovať. Následky chybnej montáže sa niekedy odstraňojú veľmi nákladne. Feldu uz nemam. A taky pako nie som, aby som si nevedel vymenit sviecky. P mam necely mesiac, chystam sa skontrolovat sviecky. A aby som nemusel pozerat a spekulovat aky kluc tam ide, tak sa pytam vas skusenych, ze aky kluc presne treba na sviecky v P. Ci treba nejaky specialny a pod. Vobec neviem aky pristup je ku svieckam. Este som na to nepozeral. Citovat
Steef Odesláno 20. říjen 2008 Autor Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: Libor T16 a nemáš náhodou HDI ? No jako for je to dobre Citovat
pastorek Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: Steef Původně zaslal: pastorek Tak si pri najbližšej výmene daj do Felície sviečky na 16ku kľúč a máš to. Nehovím už o tom že kto nevie zistiť aký kľúč potrebuje na sviečky tak by si ho vôbec nemal kupovať a výmenu sviečok zveriť niekomu kto sa v tom vyzná. Sviečka nieje skrutka a nestačí vedieť iba ju vyskrutkovať a naskrutkovať. Následky chybnej montáže sa niekedy odstraňojú veľmi nákladne. Feldu uz nemam. A taky pako nie som, aby som si nevedel vymenit sviecky. P mam necely mesiac, chystam sa skontrolovat sviecky. A aby som nemusel pozerat a spekulovat aky kluc tam ide, tak sa pytam vas skusenych, ze aky kluc presne treba na sviecky v P. Ci treba nejaky specialny a pod. Vobec neviem aky pristup je ku svieckam. Este som na to nepozeral. Iniciatíve sa medze nekladú. Ak si chceš skontrolovať sviečky tak tu máš nákres ako ich nájdeš. Sú na kľúč 16 mm. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.