Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tuhle jsem také na mé 307 měnil svíčky, bohužel si nejsem na 100% jistý zda to byla 16-cka, ale vím, že jsem s tím měl dost velký problém, speciální klíč na svíčky této velikosti sehnat ....

Odesláno

Pdľa toho čo viem tak existujú iba dva rozmery. 16 a 21. Pochybujem že by si tam mal 21 lebo v novších motoroch sa nepoužíva. Temer v každej predajni autopríslušenstva dostaneš kúpiť špeciálny\"sviečkový kľúč\". Oproti obyčajnému nástrčkovému sa líši tým že je vyšší a vo vnútri má gumičku ktorá podrží sviečku pri manipulácii. Dajú sa kúpiť i s rúčkou na kĺbe, no tie za veľa nestoja. Lepší je ako nádstavec na gola sadu.

Odesláno

No a takto som si myslel aj ja. Kupil som si kluc na sviecky do Feldy. Zevraj univerzalny aj na Felicie. A gol bol, ze vobec nepasoval, lebo sa nedal nastrcit na sviecku.

Odesláno

Tak si pri najbližšej výmene daj do Felície sviečky na 16ku kľúč a máš to.

Nehovím už o tom že kto nevie zistiť aký kľúč potrebuje na sviečky tak by si ho vôbec nemal kupovať a výmenu sviečok zveriť niekomu kto sa v tom vyzná. Sviečka nieje skrutka a nestačí vedieť iba ju vyskrutkovať a naskrutkovať. Následky chybnej montáže sa niekedy odstraňojú veľmi nákladne.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Nehovím už o tom že kto nevie zistiť aký kľúč potrebuje na sviečky tak by si ho vôbec nemal kupovať a výmenu sviečok zveriť niekomu kto sa v tom vyzná. Sviečka nieje skrutka a nestačí vedieť iba ju vyskrutkovať a naskrutkovať. Následky chybnej montáže sa niekedy odstraňojú veľmi nákladne.

Feldu uz nemam. A taky pako nie som, aby som si nevedel vymenit sviecky. P mam necely mesiac, chystam sa skontrolovat sviecky. A aby som nemusel pozerat a spekulovat aky kluc tam ide, tak sa pytam vas skusenych, ze aky kluc presne treba na sviecky v P. Ci treba nejaky specialny a pod. Vobec neviem aky pristup je ku svieckam. Este som na to nepozeral. :roker

Odesláno
Původně zaslal: Steef

Původně zaslal: pastorek

Feldu uz nemam. A taky pako nie som, aby som si nevedel vymenit sviecky. P mam necely mesiac, chystam sa skontrolovat sviecky. A aby som nemusel pozerat a spekulovat aky kluc tam ide, tak sa pytam vas skusenych, ze aky kluc presne treba na sviecky v P. Ci treba nejaky specialny a pod. Vobec neviem aky pristup je ku svieckam. Este som na to nepozeral. :roker

Iniciatíve sa medze nekladú. Ak si chceš skontrolovať sviečky tak tu máš nákres ako ich nájdeš. Sú na kľúč 16 mm.

post-0-14109602642396_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...