Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Foxo, nakonec jsem šel do Challengerů 17\":aut

Dávám foto, ale je to zatím bez podložek, jen jsem zkoušel jak to bude vypadat:D

Atsor: ty to máš taky na 17\", snižoval jsi auto a nebo to takhle máš origo?? Mě se zdá že když to dám na 17\" že mám mezi kolem a podběhem nějak moc místa, a to tam mám gumy 205/50

Odesláno

Atsor, takže to máš stejnej jako čakom:myslim

Já to právě nechcu dávat dolů, jsem rád že je to vysoko, jen si říkám že když je tam tolik místa že by se tam mohli vejít gumy 205/55, ale zatím jsem tady nikoho neviděl se 406 s gumama 205/55/17:(

Odesláno

Šalda: moc pěkný :super

ještě že sem v klubu, a můžu si pokecat a pokochat se

v pátek byla debata v hospodě na téma kola, takový kraviny co sem se dozvěděl :D

Odesláno

Čakome, nakonec 17\" to víš, inspiroval jsi mě :D, ale asi hlavní důvod byl ten že jsem je nikde nemusel shánět:D

Bostich: Zatím to moc pěkný není, až je nasadím na podložky tak to bude o něčem jiným:D, jinak jsem se rozhodl pro ty škaredší ale větší, jak jsi napsal ty:D

Mik.e , díky, chtěl jsem ty co máš ty ale musel bych je shánět po bazarech a podobně, tyhle mám od kamoša:aut

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Atsor, takže to máš stejnej jako čakom:myslim

Já to právě nechcu dávat dolů, jsem rád že je to vysoko, jen si říkám že když je tam tolik místa že by se tam mohli vejít gumy 205/55, ale zatím jsem tady nikoho neviděl se 406 s gumama 205/55/17:(

ty gumy 205/5017 jsou na pohodlí stejný jako gumy 195/65/15,teda při podvozku weitec 40/40.Čakom myslim má podvozek 60/40 a gumy 205/45/17 nebo dokonce 205/40/17 ale teď nevím abych Ti nekecal,musel bzch se podívat.Dej si jinej podvozek je to uplně jiný kafe,sedí to jak přibítý.Je to sranda,kousek od nás je takový suprový esíčko a ještě když ve 130 v tom esíčku někoho předjíždíš takje to suprovej pocit

Odesláno

tak Ariany a Challengery jsou oboje moc hezký, kdybych si měl vybrat - dlooouho by to trvalo ;) já měl Ariany už na autě když ještě ani nebylo moje :super bylo to další + proč ho koupit :D a posléze jsem si vyslech od kámošů, co sem to za zmetka že už mam rovnou i takový kola, oni měli jenom plechy :D

Odesláno

od KW je stavak za 35t ale zaleži jak kde. to už se fakt nevyplati na tak starou šumku :D

pokud chceš niž tak FK a D2R delaji stavaky za 25t

[upravil dne 28.3.2010 čakom]

Odesláno

Já vím,ale když miluješ není co řešit!No ještě nevím na co mám šetřit ale dřív by to chtělo lak.

čakom, a co ty?bude jiný auto nebo 406(dokud nás STK nerozdělí) prodáš?????

Odesláno

stk neni překažka ne? po technicky strance mam auto v dobrým stavu. jen ho trošku zvednu, předelam předni okna a dam 15\" kola.

zatim nic jinýho nebude.

Odesláno

Ten podvozek weitec je ale tvrdší než standart,ne? A to právě nechcu, navíc 130 jezdím jen po dálnici:D

Ahlavně to nechci snižovat, už jsem byl na takovýcg místech kde jsem byl rád že to auto je relativně vysoký:)

A když jsem se teď díval na ceny gum, tak zůstávám u 205/50, protože 205/55 stojí tak o litr vejš jedna guma, a to už je dost:nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...