Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no tak to zatmavovat ani nema cenu , koukam, abych jezdil pod pokutama... a nebo kdyz by byl tukanec a odnesu to jenom kvuli oknum, tak na to vite co .-... se.u.. protoze to potom za ten pruser nestoji.

Odesláno

zpozdilek: taky si myslim že to za to nestoji. protojsem už čast sundal. když jsem se koukal na zahranični 406 takl tam je myslim jen jedna ktera ma folie.

Odesláno

čakom: tak bát se nehody tak folie jsou jen jedno z mnoha (xenony,podložky,větší kola než máš v TP,neorigo podvozek) já je tam nedám jenom kvůli ,,otravovat a buzerovat´´

Odesláno

podlozky TUV jsou ti nanic u nas si stim muzes akorat vytřit p.. Navic pokud vim tak je to jen oznaceni ze to proslo nezavislou zkusebnou a ne homologace treba jak nase ESČ.

Odesláno

Mě ty fólie taky štvou.

Dneska mě třeba zastavili v práci na vrátnici, protože jsem si nesl nějaký karton (který se normálně vyhazuje). Chtěl jsem to do garáže až budu dělat na autě, hodí se. Drželi mě tam asi dvacet minut a nechtěli mě pustit bez podepsaného formuláře od šéfa.

Žijeme v divné době.

Odesláno

Džůny: no spíš žijeme v době která je poznamenaná dobou minulou protože na komunistů platilo že když nekradeš tak okrádáš sebe a následky z toho jsou vidět ještě teď :D

Odesláno

A jak to vlastně tedy je? Týká se to zatmavení skel jako takového nebo zatmavení pomocí fólií? Protože pak by mohli hnát majitele auta na STK i s originál zatmavením, když podle měření překračuje procenta, na to maj právo, nemůžpu totiž vědět, kolik má jaké auto zatmavení. No a majitel pak bude muset složitě dokazovat, že jsou ta skla taková opravdu z výroby. Já třeba teď nedávno zjistil, že mít vylepenou dálniční známku na skle je kupodivu taky protizákonné. Na čelním skle totiž nesmí být nic, co při výrobě neprošlo homologací a při jízdě může bránit ve výhledu, týká se to i nálepek, tedy i dálniční známky. V těch zákonech je hroznej nepořádek.

Odesláno

Když na tom nebude folie a bude to z výroby tak by byla blbost aby to řešili. Co by ti asi mohli říct, ať si vybiješ skla a koupíš nové?

Odesláno

To ne, ale tvoje auto prostě překračuje povolené limity, takže to klidně může nechat prověřit. Jen jsem tím chtěl říct, že tím vzniká nový podnět pro šikanu. Stejně je to dneska u kol, ta jsou totiž zapsaná pouze ve velkém techničáku, takže když se nebudeš policistovi líbit, má právo chtít po tobě prokázat, že taková kola tam být můžou. V dnešní době vcelku běžná věc, že policisti řidičům tímhle otravujou život. Většina je normální, ale těch \'blbců\' není zrovna málo, už jsem takové potkal. Dokonce po mě jednou chtěli předložit homoloogaci na záhradku na střeše.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...