Ericce Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 aktual foto. zavařené hagusy, anténa a všechny zámky Citovat
Ericce Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 a ješte jedna. úpravy ješte nekončí, ješte se pár věci bude předelávat [upravil dne 3/9/10 Ericce] Citovat
Stifler Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 ericce: Vypadá to dobře, chválim. Tu masku bez znaku jsi sehnal kde? To se prodává něbo sis to dělal sám? Zámky máš teď pouze na centrál nebo jak jsi řešil zamykání bez zámků? Citovat
čakom Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Ericce: bez hagusu to vypada dobře a opticky nižší. Stifler: maska bez znaku se da koupit. Citovat
Ericce Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Stifler: díky moc masku jsem si delal sám, zavařil jsem díru po znaku a pak tam napasoval tahokov, ale už se chystám koupit plastovou z tady: plasttuningshop.eu a agauto.sk. jj zámky jsou na centrál a kufr je otevíran elelktromagnetickou cévkou. nj odemykáni cyhla a šup ho do okna snad se to neporoucha všechno na jednou jenom max tři dvěře a když selha baterka tak to bude přesne ten případ cyhla a tak dále Čakome: také díky přesne o to mi šlo aby to vypadalo opticky níž a hlavne aby to bylo uhlazený. aspoň mi už nebudu kradnout anténu a hagusy se mi stejnak nelíbili + jejich umístění. kdyby byly blíže ku krajím. pak střecha ješte půjde do černé perlete, ale jenom střecha, křídlo a kapota né. i auto je níž jak série jenom tam nebyla rovina tak se tam nejak objevila mezere pod předním blatníkem . jinak je předek stejnej ze zadkem [upravil dne 3/9/10 Ericce] Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 mooc pěkný,ale auto musí být tvrdý jak motokára ne?bez těch hagusu to vypadá dost dobře,hele jakti šlo oddělat čalounění střechy?mě to taky čeká tak se ptám...? Citovat
čakom Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Původně zaslal: Charlie 1 auto musí být tvrdý jak motokára ne? nemyslim si :D:D [upravil dne 3.9.2010 čakom] Citovat
Mik.e Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Ericce: pěkná, bez těch hagusů je to opravdu hezký, a hlavně neokoukaný [upravil dne 3/9/10 Mik.e] Citovat
zolco Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Tak toto je moje žihadlo!!! [upravil dne 3/9/10 zolco] Citovat
Ericce Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 díky moc krát. ne právěže komfort se o moc nezhoršil a auto lépe sedí v zátačkach + místo 15 sem tam dal 16 palcový kola, pneu z 195 na 205 a + podložky a v zátačce je auto úplne klidné tedy ve srovnáni s tim co se delo před tím. mě celkem v pohode, protože se do toho nekdo vŕtal, jinak jsem delal servisáka v peugeotu takže vím, že střechovice jsou přilepený (u kombi cca nad uložním prostorem) ale jde to sundat pomalinku a pokousku. musíš rukou jemne odlepovat střechovicu od plechu a bacha i na střechu, moc se prohíba, aby ti nezůstala křivá. hodne šťestí Původně zaslal: Charlie 1 mooc pěkný,ale auto musí být tvrdý jak motokára ne?bez těch hagusu to vypadá dost dobře,hele jakti šlo oddělat čalounění střechy?mě to taky čeká tak se ptám...? Citovat
Ericce Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 děkuji moc krát všem Původně zaslal: Mik.e Ericce: pěkná, bez těch hagusů je to opravdu hezký, a hlavně neokoukaný [upravil dne 3/9/10 Mik.e] Citovat
Ericce Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 tohle je překopáfka z old na new, že? můžu hádat dle zrcátek rok 96? ale jinak 406 je sama o sobě hezká Původně zaslal: zolco Tak toto je moje žihadlo!!! [upravil dne 3/9/10 zolco] Citovat
čakom Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 Ericce: ty zrcatka se davali na new model minimalne v roce 99 Citovat
Ericce Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 a ty voe vždyť to jsou manuálni že? jo tak to se mohli dávat do základních výbav do rku 2002. každopad to je old model dle motoru a max také dle motoru nejaká 98 pak ve 98 se začeli dávat HDI. Citovat
čakom Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 jsou i eletricky. třeba ja je mam. podle motoru je to starej model. Citovat
Bendy_- Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 a podle blinkrů na blatníkách to je taky starý model Citovat
Ericce Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 jj i dle blinkrů. ano ty jo ale new model už měl elektrický zrcátka třeba jako já a pak manual jako zolc, ale ted si vzpomínam, že zrcátka jako měli new modeli se dávali i do old 406 od roku 98 Původně zaslal: čakom jsou i eletricky. třeba ja je mam. podle motoru je to starej model. Citovat
čakom Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 to nevim jestli se davali zrcatka z new modelu na old. řekl bych že ne:myslim Citovat
Ericce Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 jj. třeba já jsem měl před touhle 406 ješte dve jak mám v popisu. ta 98 ješte měla zrcátka jako ty a tá z 99 už měla z new modelu, ale už je měli i nekteré z 98. v tom roce byl menší facelift. více se týkal interiéru, výbav a pak zrcátek přidávam foto své 406 99 [upravil dne 5/9/10 Ericce] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.