čakom Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 bosslibor : pěkná co to má za kola 16\"? Citovat
Kekros Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Nechces rovnou koupit tu moji? To je sice lákavá nabídka, ale já radši benzín . Jinak dokaď bude asi tuta jezdit, tak nic nebude A doufam, že vydrží co nejdýl Citovat
Guest novoták Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Třídveřová taky není špatná ale chtělo by to ty 17\" Citovat
bosslibor Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 čakom : 16\" stačí gumičky 205/55 16 Matador Hectora 2 fajni cena tuším 1500 za kus silica super drží ale po 22ts.km má vzorek 4mm ale za tu cenu Citovat
jaras Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Taky vložím fotky mého stříbrňáka. Citovat
BoneDaddy Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 jaras: moc pěkná. Ty Ouragany jsou stejně překrásný na 406tce. Já si nemůžu pomoc. Citovat
ChodeC Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Vzdy kdyz ho umyju, tak necham doma fotak a kdyz mam fotak, tak je auto za... spinave. Jedna z mala fotek, kde neni spina videt Citovat
švejk Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 fotku auta uz jsem daval... tentokrate interier zpredu Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 švejk: jo tak kůžička:bacha:bacha:bacha Ba ne, máš to moc pěkný. Ta kůže je prostě paráda, já ji chci taky. Citovat
čakom Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy švejk: jo tak kůžička:bacha:bacha:bacha Ba ne, máš to moc pěkný. Ta kůže je prostě paráda, já ji chci taky. Ted je jedna na prodej ze starýho modelu:D Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Ted je jedna na prodej ze starýho modelu:D Jo jo, ale ta mě je naprd. Koukal jsem že půjdeš do brzd dopředu. Dej prosím pak vědět jak to dopadlo a hodně to foť. Dík předem. Citovat
čakom Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom Ted je jedna na prodej ze starýho modelu:D Jo jo, ale ta mě je naprd. Koukal jsem že půjdeš do brzd dopředu. Dej prosím pak vědět jak to dopadlo a hodně to foť. Dík předem. JJ brzdy budou:D něco nafotím ale budu to dělat až na jaře. A kdyby tam ta kuže vydržela dlouho tak možná bych vzal i tu:D Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: čakom A kdyby tam ta kuže vydržela dlouho tak možná bych vzal i tu:D A víš že se ti vůbec nedivím? Taky bych asi hodně dlouho zvažoval zda ji vzít. Citovat
čakom Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom A kdyby tam ta kuže vydržela dlouho tak možná bych vzal i tu:D A víš že se ti vůbec nedivím? Taky bych asi hodně dlouho zvažoval zda ji vzít. Vzal bych ju. Kůže se mi moc líbí ale ted ty vánoce na jaře nový gumy tak to nevychází. a přijde mi to jako zbytečná investice:myslim Citovat
agresssor Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom A kdyby tam ta kuže vydržela dlouho tak možná bych vzal i tu:D A víš že se ti vůbec nedivím? Taky bych asi hodně dlouho zvažoval zda ji vzít. Vzal bych ju. Kůže se mi moc líbí ale ted ty vánoce na jaře nový gumy tak to nevychází. a přijde mi to jako zbytečná investice:myslim A ty sedacky sou uz prodane no... Jinak taky bych kuzi bral:) jenze pres zimu je to moc studeny a v lete se ti v tom poti prd*l...... Citovat
čakom Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom A kdyby tam ta kuže vydržela dlouho tak možná bych vzal i tu:D A víš že se ti vůbec nedivím? Taky bych asi hodně dlouho zvažoval zda ji vzít. Vzal bych ju. Kůže se mi moc líbí ale ted ty vánoce na jaře nový gumy tak to nevychází. a přijde mi to jako zbytečná investice:myslim A ty sedacky sou uz prodane no... Jinak taky bych kuzi bral:) jenze pres zimu je to moc studeny a v lete se ti v tom poti prd*l...... To já bych je bral taky. V zimě zapneš vyhřívání v létě pustíš klímu. a už máš černý lišty? [upravil dne 18.11.2008 čakom] Citovat
OK406 Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Švejk: tak interier v kůži je opravdu bezva:super:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.