Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jojo treba zadni naraznik z noveho modelu a zavarit tazne oko :) ono uz ted je to v dokonale. ale ja jenom jestli se neco chysta. az budu mit trosku casu tak se u tebe musim zastavit pro nejake ty veci a omrknout konecne poradne to auto

Odesláno

vše zustane ze starýho modelu ten se mi libí vic než novej. tařny oko je nekdy potřeba takže to zustane.

nejaky plany jsou. chci todát ještě níž, vytáhnout zadni kola k lemům a možna předelat přední narazník ale to vše zavisi na tom až bude podvozek. a stále přemýšlim o 17\" plecháších.

Odesláno

Čakom: jak už jsem psal pěkný a decentní.. a ty kola jsou prostě nej... škoda jen že pod BREMBO je s nima problém který se musí řešit velkýma podložkama :(

Odesláno
... a stále přemýšlim o 17\" plecháších.

Já myslel, že dle fotek ve vlákně \"ukaž svou 406\" jsi už takový plecháče pořídil nebo ne? :myslim Ale určitě do toho jdi. :super

Odesláno

Nos: díky. tvoji jsem videl v mýtě a je pěkna

John: bremba by nebyli problem. ve předu mám et 3. ale v tp mam jen 15\" a na zimu to chci mit ofiko :nevim

Stifler: mám je jen pujčeny. ale asi do nich pujdu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...