Šalda Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 Díky, už byl nejvyšší čas:D:D Vypadá to celekm dobře, jen ten zadek by chtěl ještě kousek ven, tak o 10mm:myslim:myslim Citovat
Vítek1 Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 me se libi ten vyfuk! a zapomel jsi se zastavit na ten FM transmitter Citovat
Šalda Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 Co mám s výfukem?? To je ještě origo koncovka z Peugeota z výroby:) Jinak pro ten FM transmitter se stavím až teď v týdnu, tenhle týden mě to časově nevyšlo:( Ale ještě se ozvu;) Citovat
Vítek1 Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 no je hezkej! ja mam jen stribrenkou natrenou rouru Citovat
dusko201 Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 Pjeknýýý kombajnnn:D ty kolecka mu slusii:super Citovat
Ericce Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 moc pěkné šaldo, ale také ti musím neco vytknout na tvým aute a to fólie když jich budeš mít tak tvé auto bude dokonalé ;) jinak jaké jsi dával podložky? pěkne ti dsiky sedí Díky, už byl nejvyšší čas:D:D Vypadá to celekm dobře, jen ten zadek by chtěl ještě kousek ven, tak o 10mm:myslim:myslim Citovat
Šalda Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 Díky, kolečka vážně nevypadají špatně, bál jsem se že to bude horší:aut Vítku, co máš z toho, já pořád nějak nechápu, proč ta origo koncovka tam je, výfuk směřuje dolů, jako u každýho ropáka, ale přitom koncovka vede rovně za auto, to zase vymyslel nějakej inteligent:D Citovat
Guest bostich Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 šalda: pěkný, pěkný (na kombík) Citovat
Vítek1 Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 Díky, kolečka vážně nevypadají špatně, bál jsem se že to bude horší:aut Vítku, co máš z toho, já pořád nějak nechápu, proč ta origo koncovka tam je, výfuk směřuje dolů, jako u každýho ropáka, ale přitom koncovka vede rovně za auto, to zase vymyslel nějakej inteligent:D to tak byva obcas, kdyz uz maji diru v narazniku ja uz ji mam rovnou hezky cadi dozadu Citovat
Šalda Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 Ericce, neboj, na folie se chystám:aut Jinak podložky žádný, kola mají ET 12, ale myslím že zadek by ještě něco snesl:D A po foliích ještě lišty do barvy a mělo by to být vše z exteriéru, pak už jen interiér:aut Bostich, taky máš pěkný, na SEDANA:D:D:aut Jsem teď docela rád že to nemám na těch Challengerech, je poznat už teď že to auto jede o trošku pomaleji než na 16\" plecháčích:( Vítku, taky musím koupit nějakou pěknou koncovku, abych pěkně čudil za sebe, a ne pod sebe Citovat
Vítek1 Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 az budes vedet o nejake pekne koncovce na tu obrovskou diru v tlumici tak rekni, ja jsem zadnou nesehnal Citovat
Šalda Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 Já zatím právě taky ne:D Ale ten zadní tlumič mám stejně trochu děravej, takže si budu nechávat dělat novej, tak už přímo s koncovkou;) Citovat
Vítek1 Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 nechavat delat? to jako nekde na miru? ja jsem mel jenom tlumic a do nej diru tak jsme tam navarili trubku a za 2 dny to upadlo na druhe strane tlumice tak jsme to zatim naplatovali ale musim taky resit Citovat
Šalda Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 Tady ten mě už dělal na old model a byl jsem spokojen: http://www.firmy.cz/detail/2099070-jiri-pajkrt-zelezne.html Citovat
Vítek1 Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 co za to chteji? a jak dlouho to trva? Citovat
Šalda Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 Teď už nevím, byl jsem tam asi před 3 rokama, dělal mě přední tlumič a chtěl za něj 2500.-, jinak jsem tam ráno auto dal a odpoledne jsem s ním odjel, udělá Ti výfuk přesně na míru, jak velikostí tak i se zvukem a podobně, jsou v tom docela dobří, dělá to otec se synem, jezdí tam docela dost kamošů. Kdyžtak mu zkus zavolat a uvidíš Citovat
Vítek1 Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 ja jsem se dival na nekoho u antroposu ze dela na miru. Jakejsi polak a mam to kousek do prace to by se me libilo vic Citovat
Šalda Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 Jak chceš, mě byl ten Pajkrt doporučen, tak jsem tam zajel a byl jsem spokojen, chci tam jet zase. Ale klidně toho u Anthroposu zkus a potom poreferuj, třeba bych tam zajel taky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.