Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Co mám s výfukem?? To je ještě origo koncovka z Peugeota z výroby:)

Jinak pro ten FM transmitter se stavím až teď v týdnu, tenhle týden mě to časově nevyšlo:(

Ale ještě se ozvu;)

Odesláno

moc pěkné šaldo, ale také ti musím neco vytknout na tvým aute a to fólie :aut když jich budeš mít tak tvé auto bude dokonalé :D;) jinak jaké jsi dával podložky? pěkne ti dsiky sedí

Díky, už byl nejvyšší čas:D:D

Vypadá to celekm dobře, jen ten zadek by chtěl ještě kousek ven, tak o 10mm:myslim:myslim

Odesláno

Díky, kolečka vážně nevypadají špatně, bál jsem se že to bude horší:D:aut

Vítku, co máš z toho, já pořád nějak nechápu, proč ta origo koncovka tam je, výfuk směřuje dolů, jako u každýho ropáka, ale přitom koncovka vede rovně za auto, to zase vymyslel nějakej inteligent:D

Odesláno
Díky, kolečka vážně nevypadají špatně, bál jsem se že to bude horší:D:aut

Vítku, co máš z toho, já pořád nějak nechápu, proč ta origo koncovka tam je, výfuk směřuje dolů, jako u každýho ropáka, ale přitom koncovka vede rovně za auto, to zase vymyslel nějakej inteligent:D

to tak byva obcas, kdyz uz maji diru v narazniku :D ja uz ji mam rovnou hezky cadi dozadu

Odesláno

Ericce, neboj, na folie se chystám:aut

Jinak podložky žádný, kola mají ET 12, ale myslím že zadek by ještě něco snesl:D

A po foliích ještě lišty do barvy a mělo by to být vše z exteriéru, pak už jen interiér:aut

Bostich, taky máš pěkný, na SEDANA:D:D:aut

Jsem teď docela rád že to nemám na těch Challengerech, je poznat už teď že to auto jede o trošku pomaleji než na 16\" plecháčích:(

Vítku, taky musím koupit nějakou pěknou koncovku, abych pěkně čudil za sebe, a ne pod sebe :D

Odesláno

nechavat delat? to jako nekde na miru? ja jsem mel jenom tlumic a do nej diru tak jsme tam navarili trubku a za 2 dny to upadlo na druhe strane tlumice :D tak jsme to zatim naplatovali ale musim taky resit

Odesláno

Teď už nevím, byl jsem tam asi před 3 rokama, dělal mě přední tlumič a chtěl za něj 2500.-, jinak jsem tam ráno auto dal a odpoledne jsem s ním odjel, udělá Ti výfuk přesně na míru, jak velikostí tak i se zvukem a podobně, jsou v tom docela dobří, dělá to otec se synem, jezdí tam docela dost kamošů.

Kdyžtak mu zkus zavolat a uvidíš;)

Odesláno

Jak chceš, mě byl ten Pajkrt doporučen, tak jsem tam zajel a byl jsem spokojen, chci tam jet zase.

Ale klidně toho u Anthroposu zkus a potom poreferuj, třeba bych tam zajel taky :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...