Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čakome, však Ty máš přece sériovku, ne?? Teda téééééééměř:D

[upravil dne 21/12/10 21:24 Šalda]

skoro.

dnes jsem si dovezl předni svetla na pokusy :D

Odesláno

Čakome, však Ty máš přece sériovku, ne?? Teda téééééééměř:D

[upravil dne 21/12/10 21:24 Šalda]

skoro.

dnes jsem si dovezl předni svetla na pokusy :D

to ja zatim delam pokusy s klíčkama :)

[upravil dne 21/12/10 21:30 Vítek1]

Odesláno

Vítek1 : teď bych nerad psal blbosti(kdyžtak mě zarazte) ale na typovým listu je napsaný typ velikost atd kola a na který auta jde to kolo použít.Problém je v tom, že na 406 ofiko nejdou použít žádný 17\" Tudíš je ti typový list nanic.

Odesláno

no ale moc se me do nich nechce! za prve jsou dost drahe gumy a za druhe bych radeji 16tky. ale pokud bych je kupoval zkusim je ohnout aspon o dva typove listy nebo rouvnou ke kazdemu kolu jednu :aut tak bych potom mohl poskytnout nekomu dalsimu :)

Odesláno

To by bylo super:D

Jinak gumy 205/50/17 nejsou o moc dražší než 205/55/16, cirka asi o 200.- za jednu gumu, takže to není moc.

Taky bych asi raději 16\". už kvůli tomu že je mám v TP, ale nikde nemůžu najít žádný pěkný:(

Odesláno

Mam otazocku, na tom typovom liste je aj Vin, alebo len typ a auto?

Zaujimalo by ma totizto, ci sa da pozicat typovy list apotom si len dat zapisat rozmery do technicaku.

Odesláno

A typovy list moze byt pouzity len raz ? Co ked si tie kolesa chcem dat na ine auto, mi ho vystiavia 2hy krat ? Sory za blbe otazky, ale hlavne to s tmi diskami mi pride ako cista buzeracia :blablabla Aj ked u nas aby si clovek radsej zvykal ...:bojim

Odesláno
To by bylo super:D

Jinak gumy 205/50/17 nejsou o moc dražší než 205/55/16, cirka asi o 200.- za jednu gumu, takže to není moc.

Taky bych asi raději 16\". už kvůli tomu že je mám v TP, ale nikde nemůžu najít žádný pěkný:(

no to mas sice pravdu ale pokud tam budou jen 215/45/17 nebo 225/45/17 tak ta cena je o dost jinde

Odesláno
Najdi 2 rozdíly :D

fotografie0900n.jpg

fotografie0902.jpg

Jinak musim se pochlubit: příprava na jaro, dostane nový brzdy:)

dscf1133ko.jpg

pocuj na kolik ta vysla cela ta sada na brzdy ?bo aj mna to caka .. platnicky uuz mi signalizuje Dostičky ta kolko vysli a aku znacku si kupil ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...