Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Najdi 2 rozdíly :D

fotografie0900n.jpg

fotografie0902.jpg

Jinak musim se pochlubit: příprava na jaro, dostane nový brzdy:)

dscf1133ko.jpg

Odesláno

16\" předek 205/55 zadek 225/55

seriovej podvozek

koukni sem

jsou tam nejaky fotky třeba Scratch ma 16\"

nedrnca ;) ale me nevěř:D zeptej se šaldy jednou sem ho vezl.

post-8634-14109614140799_thumb.jpg

[upravil dne 21.12.2010 20:11 čakom]

Odesláno

ze ja si blbec kupoval sedana! vubec nemam predstavu jak to bude vypadat. predtim jsem mel bile VW polo a tam jsem nacpal cerne 15tky kola s malim et a obrovskym limcem a hned to vypadalo brutalne

Odesláno

Já nic nevím:D:D

Jinak jsem byl docela překvapenej, že i přes sníženej podvozek a 17\" kola to opravdu neměl čakom nějak tvrdý, když si sednu do Fabie se 14\" tak je rozhodně tvrdší Fabie:D

Jinak za sebe může říct že 16\" s gumama 205/55 je úplně v pohodě, 406 s nima zůstává komfortní, nicméně bych se 17\" vůbec nebál, když dáš profil jako má třeba Bostich 205/50;)

Odesláno
Tak dneska šla moje 406tka bohužel do světa. Pořád si nemůžu připustit, že už jí před barákem neuvidím. Stejnak se s ní výborně jezdilo. Je doma sice 407čka, ale to se nedá vůbec srovnávat. 406 byla ještě ze starý školy, má zepředu krásnej sportovní výraz, celá je níž posazená a komfort byl podle mě se sportovní jízdou v rovnováze. Ta 407čka má vyšší posazení, má víš podlahu a je taková moc vysoká celá, sice má o dost tvrdší podvozek, ale moc sportovně se netváří, tou tvrdostí už to není tak pohodlné a nemračí se jako 406tka :-(. No jo co se dá dělat, snad se jí bude dařit dobře :fnuk

predaj 407 a kup najnovsi model 406 s najsilnejsim motorm a budes stastny ako blcha :) tiez by som 406 nevymenil za 407 pokial by to nebola nejaka blazniva ponuka chapes. :)

Odesláno
Já nic nevím:D:D

Jinak jsem byl docela překvapenej, že i přes sníženej podvozek a 17\" kola to opravdu neměl čakom nějak tvrdý, když si sednu do Fabie se 14\" tak je rozhodně tvrdší Fabie:D

Jinak za sebe může říct že 16\" s gumama 205/55 je úplně v pohodě, 406 s nima zůstává komfortní, nicméně bych se 17\" vůbec nebál, když dáš profil jako má třeba Bostich 205/50;)

to me asi nezapisou do papirů :myslim

Odesláno

Souhlasím s Tosho27, taky jsem nechtěl jít do 407sw, proto jsem jen vyměnil 406 za nejnovější jako jsem sehnal a jsem rád.

Sice se mě 407 sw líbí víc, ale vadilo by mě že má menší kufr, kterej používám dá se říct denně:)

Vítek1: Co ti nezapíšou?? myslíš ty 17\" nebo profil gumy 205/50??

[upravil dne 21/12/10 20:49 Šalda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...