Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Durko - taky by to chtělo dát dolů ty hagusy - teď to tam vypadá jako pěst na oku.

no jo ale co potom s tema dírama na lak nemám ja už nekolik let predelávam barák tak všechno jde tam

Odesláno

a tady jak je to nízky. náhodou se v pozadí objevil i adept na rating pózováni. tam je ten rozdíl videt (foto ješte z hagusema a z anténou)

[upravil dne 5/9/10 Ericce]

post-0-14109612633333_thumb.jpg

Odesláno

....důkazem jsou i ručičky, které měli být červené, prohodené budíky teploty oleje z palivoměrem jak je to u čtyř budíkových palubovek (ukazatel teloty oleje je nefunkčný...přemýšlim o černém znaku lva na bílem pozadí vsazenej v budíku bez cejchováni samo)a vyříznutí trojúhelníku pro ukazatele automatické převodovky. origo je to spíše taková kaplnka nebo jak bych to popsal

Odesláno
Původně zaslal: MiliVFR

kdopak ví kde to je? :papa

p9040481.jpg

řetězový most mezi obcí Stádlec a Dobřejice a ještě by mě zajímalo jestli tam 406ku procpeš protože my jsem tam procpali VW LT35 a na každej straně mezi sloupkama byly tak 3 cm

[upravil dne 8/9/10 sliki]

Odesláno
Původně zaslal: MiliVFR

kdopak ví kde to je? :papa

řetězový most mezi obcí Stádlec a Dobřejice a ještě by mě zajímalo jestli tam 406ku procpeš protože my jsem tam procpali VW LT35 a na každej straně mezi sloupkama byly tak 3 cm

[upravil dne 8/9/10 sliki]

já si říkal, že je mi to povědomý :)) já se tam procpal s Cliem a už tak mi to přišlo hodně úzký:D

Odesláno
Ahoj, nový přírustek do rodiny (1.8 85kw) :papa

Pěkná, ať slouží. Jaký rok? Výbava? :)

2000 , má to manualní klima, el okna ve předu, el zrcátka, palubní PCko, mlhovky i vepředu... se 116 HP jede krásně .. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...