Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pritelkyne rozhodla, ze Emil je pekne jmeno :D...

a porekadlo \"Emil, co se dlouho nemyl\" bzlo na miste, kdyz jsem ho privezl... byl pekne zapraskanej

Jsme rikali, ze kdyby ho v bazaci vylestili, tak mohl stat o 10 klacku vice :D..

Skoda ze mi nedavno utekl sraz na Seci, z Pardubic to mam kousicek...

Odesláno

co takhle nějaký foto? jsem zvědavej jak to tvoje vypada a co je na něm udělany.

nikdy jsem nestavěl auto abych jezdil po srazech konkuroval ostatnim a vyhraval pohary. stavěl jsem si to pro sebe aby se mi to libilo;)

moje 406 ma svoje \"léta slávy\" za sebou. už se s toho bude pomale stavat seriovka. všechno jednou končí...

[upravil dne 25.5.2010 čakom]

Odesláno

série možná jo ale máš tam udelaný věci který z toho auta delaji jedinečné. já by to snad ani nedával do série i když ten podvozek na tvém autí vypadá luxusne :mrk u mne by znamenal jistou smrt. to by jsem z autem jezdil jenom po hlavních tahech města :D už ted lituji že jsem snižoval i když o podstatne mín než ty, ale už ted chytám přední nárazník a podvozek :bacha následujíci auto bude mít určite stavitelnej podvozek :D takže u tebe možná jen podvozek i když né úplne do série to zase nevypadá moc dobře jen ho málinko podzvednout

Odesláno

ješte že tak ;) já si už myslel, že i to budeš dávat do sériový podoby. právě díky tomu vypadá auto luxusně :super

Původně zaslal: čakom

podvozek tam zustane ;) nechci mit vysoky auto:bojim

Odesláno

čakome... nestavim to jako konkurenci ale auto aby se mi libilo... tak pred fotem posilam zatim popis. 406 new model, zavarene vyko kufru s odskokem, snizeny podvozek na kolech 17\" gumy 205/50, sedcky z BMW M5 roku 99, samozrejme maska bez znaku, ale bohuzel kupovana... na zadku podlozky 25mm a predek 10mm vysledne ET zadek 0 a Předek 15... přední nárazník bezezměn... jinak na celem autě folie černá matná... podivam se po nejakem prubežnem fotu... jinak zatim nedokonceno... planovane datum dokonceni srpen...

[upravil dne 26/5/10 Chrisman]

Odesláno

snížení jen 40/40 šířka disku 7,5 dolu o 70 opravdu nechci uz ted mam dost problemy... ale zadek zatim snižen není takže předek spadnul ješte níž tuším na nejakých 15cm

[upravil dne 26/5/10 Chrisman]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...