Šalda Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Bostich, a dostal jsi nějakou pokutu?? Nebo Tě nechali jet?? Mě teď přišlo od policajtů z Pohořelic že mám podat vysvětlení kdo jel v mým autě přes obec 64km/h:aut A je to i s mou fotečkou za volantem:) Citovat
Blizzard Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 godzila.01 : to je v plzni na slovanech u meteoru?? Citovat
godzila.01 Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Původně zaslal: Blizzard godzila.01 : to je v plzni na slovanech u meteoru?? Jasný Citovat
lubokpz Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Původně zaslal: Šalda Bostich, a dostal jsi nějakou pokutu?? Nebo Tě nechali jet?? Mě teď přišlo od policajtů z Pohořelic že mám podat vysvětlení kdo jel v mým autě přes obec 64km/h:aut A je to i s mou fotečkou za volantem:) asi si moc fotogenicky - ze by za radarom sedela baba? Citovat
Guest bostich Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Šalda: chvíli do mě ryl, ale nakonec mi řekl ať radši jedu Ale byli to dopraváci a ty zrovna nemusim, tak jsem půlky sevřený strachem... Ohledně tý fotky:hoď na ně(ní) ten úsměv co máš na avataru a bude to fajn:D Citovat
Šalda Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Bostich, hodím tu fotku sem, myslím že jsem docela dobře poznat, na to že mě fotili kolem 22:00:) 2stoun, pěkná barvička;) Citovat
Guest bostich Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Tak to jsem zvědavej... hříšník v 64km/h Citovat
Šalda Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Náhodou moje první pokuta za rychlost:) Ale ten radar je v průmyslové zóně, kde se dá večer jet v pohodě 80km/h, protože tam nepotkáš ani jedno auto,a mě budou pokutovat za překročení rychlosti o 11km/h ( 3km/h je tolerance) Ale ty kur.. co jezdí jak prasat tak se tomu vyhnou:grr Chtěl sem se odvolat na osobu blízkou, ale pak sem si řekl že na to ser. a zaplatím za můj prohřešek:) Citovat
h4wk3y Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Mate krasny kary lidi... ja si chtel jet zitra pro 406tku v kombiku do Kolina, ale nekdo mi ji vcera vyfouknul, tak drzim smutek a tise vam zavidim a cekam, az se zas ukaze nejaka, ktera s emi bude libit... Citovat
Guest bostich Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Fakt?Já jsem teda za rychlost ještě neplatil.Musim zaťukat... S těma radarama je to taky..ještě jsem někoho neviděl měřit třeba u škol....Kámoše nedávno chytli.Ani nevím kolik jel, ale má 3 bodíky a 2500KČ Citovat
Mik.e Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 bostich: já to teda jenom typoval, že tu nálepku nemáš já jí taky ještě nemam h4wk3y: vydrž, určitě se najde \"lepší\" 406ka, cejtil sem se před cca rokem stejně Citovat
Guest bostich Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Mik.e , nemám ale tak už půl roku se chystám objednat PC podložky pod SPZ a ještě jsem se k tomu nedokopal Citovat
Šalda Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Bostich, podložky moc vyditelný nejsou, chce to nápis na zadní okno;) Citovat
Guest bostich Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Přes celý... \"Bostík z Peugeot clubu\" Citovat
Šalda Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Přesně tak:aut Myslím že ta co je v shopu tak určo pasuje i na sedana, a vypadá na okně fakt moc pěkně Ještě by mohli udělat něco pěknýho na čelní sklo:mrk Citovat
Mik.e Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 nad těma podložkama sem taky uvažoval, nad samolepkou zadního okna taky, ale zatim vítězí klasika Citovat
Šalda Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Někomu se podložky líbí, třeba jako mě :aut Ale ne s P-C, stejně by to nebylo vidět:D Jen přemýšlím co si mám dát dopředu, aby bylo vidět že jsem z P-C:nevim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.