MichalPetriksk Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 toto sa stalo tuto zimu na parkovisku vraždil by som zato Citovat
MichalPetriksk Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 toto sa stalo tuto zimu na parkovisku vraždil by som zato Citovat
MiliVFR Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 MichalPetriksk : tak to byl asi umělec,, dostal za uši ? 15tky? Citovat
Ericce Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 no jo vždyť to s tím mne pěkne štvou ale když závadu odstrániš na míste... Původně zaslal: Šalda S ledkama sem přemýšlel ale našel jsem asi za 600.- a navíc by to už moc budilo pozornost VB;) Citovat
Šalda Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 ericce: vozit sebou náhradní blinkry se mě fakt nechce, zatím jsem sehnal čirý, vypadají taky pěkně, až mě omrzí tak možná zkusím ty ledky Jinak jsi mě neodpověděl, ty na těch Arianech jezdíš i bez podložek?? Citovat
Ericce Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 no jo asi je to volovina, bez tak mne by se vešli do bagu povinné výbavy kde mám i lano, náhradní žárofky a tak dále. a jo promiň jsem si to nevšimnul. ne ne nejezdím. byla to jen skouška pri které jsem se byl převést a i když vepredu strmene byly asi 2mm od disku neco tam při rovné jízde sporadicky škrelo a vzadu kolo síce při supušteným voze bylo až 2 cm od ramene ale při zvednutém bylo na nem uplne nalepený, že sem kolem nemohl točit takže si počkám na podložky. btw všiml sem si tvých blinkrů. jsou krásny. prapůvodne jsem chtel tyhle ale jsem je nemohl v té době sehnat Původně zaslal: Šalda ericce: vozit sebou náhradní blinkry se mě fakt nechce, zatím jsem sehnal čirý, vypadají taky pěkně, až mě omrzí tak možná zkusím ty ledky Jinak jsi mě neodpověděl, ty na těch Arianech jezdíš i bez podložek?? Citovat
Šalda Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 errice: Díky, já sem ty blinkry jen tak náhodou našel na Aukru tak jsem je hned koupil, ani jsem je v té době vlastně nechtěl, ale když jsem je uviděl, tak sem si řek, že je musím mít Bylo mě právě divný že bys normálně jezdil bez podložek, proto jsem se ptal, takže díky za odpověď Citovat
Ericce Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 jo přesne tak podobne jsem koupil své blinkry já ale delal jsem istej čas mechanika v peugeotu takže nejak na začátku jsem je tam zbadal a zjistil kolik stojí fungl nové a bylo to dost málo tak jsem si je vzal. měli je skladem asi dvacet. ty tvoje jsou pěkný jj není zač [upravil dne 31/3/10 Ericce] Citovat
chechet Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Původně zaslal: Ludweek :D:D:D moje Peugeot :D:D:D vic voe! nerikej, ze jsi na tom parkovisti udelal jen jednu fotku! Citovat
lubikpo Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Původně zaslal: BoneDaddy Krása Ludweeku. tomu vravim spravne parkovanie :D:D:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.