Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja kdyz sem daval ty ariany, mal sem obavu, ze to bude linejsi. Ale prave naopak. Zrychleni je sice take iste, ale spotreba sla dolu o cca 2 litre. Pri ustalenej jazde 90km/hod neprejde palubak nad 3.9l na 100kilaku, takze ariany su v pohode. (podotykam, ze palubak ukazuje presne)

Odesláno

tak očista po zimě bude už i u mne :D zatím jen skouška. bude to chtít podložky, ale takhle vypadá o moc líp. tady foto pro porovnáni: zima

[upravil dne 29/3/10 Ericce]

Odesláno

jj šaldo bez podložek. vepředu to bylo asi jen cca 2-3 mm od třmenů a vzadu asi 2 cm od pozdlžního ramena ale zase su moc zapuštené takže budu muset i dozadu. ty máš taky ariany? možná to fotka skresluje ;)

Odesláno

jj koukal jsem. budeš to mít pěkný. taky by to chtelo podložky jak na mém :aut ale já do toho nejedu z velkým nadšením. vím co podložky obnáši ale budu je tam muset dávat. ješte zvažuji jakou hrúbku. premýšlim nad 2 cm ale zase by tam stačili i 1 cm. nebo dopredu 1cm a dozadu 2 aby byli kola rovnako zapuštení. tak nevím :nevim

Odesláno

Ericce, tak 1cm podložky jsou min. aby ses dostal na správný ET, a říkám když už ty podložky musím koupit tak jdu do klasiky 15mm vpředu a 25mm vzadu, kola budou pořád asi 5mm vpředu zapuštěný a vzadu asi 10mm. Lítal jsem kolem auta s váhou a metrem a myslím že tahle klasika je akorát, nebudeš provokovat filcky a bude to vypadat pěkně:super

P-s. Co to tam máš za blinkr?? myslím boční na blatnících:aut

Odesláno

hmm šaldo budu přemýšlet i o tehle variante. uvidím. no vždyt to, že už když podložky tak ať to nejak vypadá ale zase aby fízly moc nevyskakovali ;)

no jo tehle už má asi každej :mad: když se vypáli žárofka která se pro jistotu nedá rozumne vymenit než to rozdelat a podelat tak přemýšlim dát tam z audi a4 z ledkama :P;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...