Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

el-chio---- moc pěkná, hlavně ty kolečka :-) to sou asi 17 co??:) a ty dezenty co se tam válí na zemi tak sou 16??

jj, su to 17\" chalangery od peugeotu a tie stare dezenty su 15\" necham ich na zimu ;)

A jak hlavne kolecka? :D Aj ked je pravda, ze mi ju pomalicky v Brne ohrkavaju a odieraju :( A ja najazdim vela km.... Ale ak bude motor drzat dostane na jar novy lak :)

[upravil dne 26.10.2009 El-Chio]

Odesláno

jj, ty 17 chalengery sem už někde viděl:mrk že by na jedné vínově červené krásce???:D:D:D

jj, cakom ich ma a aj mne radil s tymi mojimi, vlastne mi na ne dal typ a potom mi dal aj typ na vyrobcu podloziek a dalsich spustu rad. Takze jedno velke DIK Cakom :)

Odesláno

já jen že jsem mu dával nějakej tip na tyhle kola, už ale nevím odkaď to bylo :-) a říkal mě že to zkusí dát kamošovi jestli je nechce;)

každopádně kolečka to sou moc pěkný:super

Odesláno
Původně zaslal: Mik.e

koukam že už máš kůži :mrk asi mi něco ušlo :):myslim

JJ, konečně. Něco více TU. :)

qmysak: díky.

Šalda: co s kombíkem? :)

Leda, že by vypadal nějak takhle:

046ps.jpg

048iw.jpg

El-Chio: No jo, Max, ten dokáže zanechat vzpomínky co? :aut

A jaké leštěnky? Bych vám přál vidět jak moje auto vypadá po dnešní cestě do práce. :)

Odesláno

tak tenhle kombajn nevypadá vůbec špatně, jen mě tam chybí znak:D:super

A s tím leštěním to znám,taky sem večer umýval a leštil auto a po dnešním ježdění to vypadá hůř než před umytím:D:grr

Odesláno

A s tím leštěním to znám,taky sem večer umýval a leštil auto a po dnešním ježdění to vypadá hůř než před umytím:D:grr

Ale ty naše auta na fotkách nahoře nejsou leštěná pěkně dlouhou dobu, jsou jen opláchnutá od lipového listí, bordelu co tahají na silnici JZDáci :D a různých havětí nachytaných po cestě. :aut

Ale je pravda, že dnes celý den prší. Akorát je jedno jestli prší když s tím jedu nebo když to stojí venku před domem. :)

Hmm, znak neva. Zato má ale slušný kola. :)

Odesláno

já jen že jsem mu dával nějakej tip na tyhle kola, už ale nevím odkaď to bylo :-) a říkal mě že to zkusí dát kamošovi jestli je nechce;)

každopádně kolečka to sou moc pěkný:super

Je to mozne :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...