Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: majty

Původně zaslal: msoli

Mne sa to paci,ale hlavne v noci pri cuvani viac vydim.S origo zadnimi svetlami som vydel o polovicu menej.

staci vymenit origo zarovky couvacky za LED :super ale kdyz se ti to libi... ja si nemuzu pomoct ale mne to tam vubec nesedi jako do celku. jinak pekny kolesa a chvalim nabarveny trmeny :) uz se na to taky chystam ... (asi mesic) :D

Jaký máš Majty na mysli ty diody??Tam jsou ty normální 21w,nebo ne?Ty se prodávají aji jako diodový žárovky?

Odesláno

RadekD > ješte jednou díky. nj ješte chybí nejaká ti kola. rozmýšlam o origo 16\" ouragan (celkem se mi liby i když je ma hodne lidi, ale co na tom ) + nejaky podložky aby kola pekne licovali s blatníkmi a možna znižit o 4cm. ale to posledni na naši cesty asi radši nee :bojim uvidim, počkam na ti kola a podložky a pak budu řešit

[upravil dne 7/5/09 Ericce]

Odesláno
Původně zaslal: RadekD

Původně zaslal: 4000006

Pěknýýýý :) vypadá jako by té mé z oka vypadla,ta stříbrná jí fakt sluší:D

Taky jsem si všiml, asi jsou to ségry. :D

Díky za pochvalu, je fakt, že mámuž druhé stříbrné auto a jsem s barvou velice spokojenej. :super

Já jsem se stříbrnou taky mooooc spokojenej,předtím jsem měl tu tm. modrou a druhej den po umytí jsem ji už měl zase zaprášenou,na té stříbrné to není vůbec vidět :-)))

uvidím kolik ušetřím ročně za šampón a vosk:D:D

Odesláno
Původně zaslal: johnn_y

jj jsou to 16 dezent a vyšly asi na 14500 i s gumama 205/55/16

Myslím že jsem ty Tvoje kola našel:http://www.pneuhorak.cz/produkty/disky/lita-kola/dezent-f-55x14-4108-et-16/1620.html

Jsou prostě nádherný,jestli Ti nebude tak jak budou prachy navíc tak budou jezdit 2 406 se stejnýma kolama:D

Odesláno
Původně zaslal: 4000006

Původně zaslal: johnn_y

jj jsou to 16 dezent a vyšly asi na 14500 i s gumama 205/55/16

Myslím že jsem ty Tvoje kola našel:http://www.pneuhorak.cz/produkty/disky/lita-kola/dezent-f-55x14-4108-et-16/1620.html

Jsou prostě nádherný,jestli Ti nebude tak jak budou prachy navíc tak budou jezdit 2 406 se stejnýma kolama:D

tyhle kola mam taky akorat 17\" :D

Odesláno

No, abych se přiznal ta fotka už není aktuální, nějak koncem zimy jsem přijel z práce, zastavil před branou(mírně zkopce) vystoupil jsem a šel otevřít bránu, ale autí bylo rychlejší a otevřelo si samo:mad:.Zřejmě sem nezatáh dobře ruč, brzdu:(. Ale už brzo půjde kapota do laku.

post-0-14109606867601_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...