Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

keď sa chce, tak ten čas letí že si ani neuvedomíš.

Ak myslíš vonkajšie lišty, tak áno, tie by som chcel biele, ale na zadnom nárazníku mám ožgretú vpravo, a neviem, kto mi to striekne. Elektriku aj mechaniku si spravím, ale na striekanie som ľavý, nemám nervy na to čakať ani pol hodinu kým to zaschne, nieto do druhého dňa. A všetko, čo som kedy striekal bolo úplne napitchu, katastrofa.

Odesláno

No interier je peknej ale je to nejakej překupnik protože asi pred dvouma mesicema ji nekdo prodaval za 80000kč taky jsem po ji pokukoval a nema el.sedačky pouze manualni.jinak moc peknej

• O 2 týdny později...
Odesláno

zpozdilek : ideální lízátko je ze 607 padne tam naprosto přesně kdyžtak koukni ke mě do vlákna a disky ??? (Ouragany, Atlantis.... to je na každým co se mu líbí)

Odesláno
zpozdilek : ideální lízátko je ze 607 padne tam naprosto přesně kdyžtak koukni ke mě do vlákna a disky ??? (Ouragany, Atlantis.... to je na každým co se mu líbí)

jenže vse co jsi napsal je nedostatkove zbozi, a ja to nechci mit nijak preplacany ... ale krasny když už ta barva tak at to ladi.. a nemam jen tohodle mazla ale ještě mam šedivaka..:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...