Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

švejk: muj osobni nazor na odstranovani znaku je, ze to jednou nekdo udelal (treba chtel svuj hyundai opravdu zatajit :D) a dalsi pak bezmyslenkovite kopirovali. se podivej o cem je styling (porad nespravne oznacovan jako tuning). zajimavych napadu jak safranu, vetsinou jen nekonecne kopirovani. lidi jsou holt opice. :)

Odesláno

Za mě určitě taky ne sundání znaku lvíčka... jedíný co tak max. sundání označení atd ze zadní části...ale lvíčka rozhodně nikdy :)

Odesláno

Včera jsem přijel po čtyřech hodinách z práce a čekalo na mě nemilý překvapení

IMG_20110829_163506.jpg

IMG_20110829_163453.jpg

Trošku BirdBrush :D Naštěstí jedno projetí myčkou, na kterou jsem se vyloženě styděl jet a bylo vše OK :)

Jinak pokud je někdo příznivcem tohohle tuningu, rád pošlu souřadice, kde jsem auto parkoval :D

[Edited on 30/8/11 13:30 by Haluska]

[Edited on 30/8/11 13:33 by Haluska]

Odesláno

To ty ptáci ty borůvky asi žerou, nebo nevim :D Každopádně kdo u nás před barákem parkuje pod stromem, tak má takhle zes..ný auto jasný :D Naposledy to tu dost schytala jedna Fiesta, ale jen na kapotu :D

Odesláno

mě už to ani nezvedne ze židle dělám v servisu kde je asi 8 kanálů a na každým 2 hnízdy vlašťovek do toho asi 100 oken ve kterých jsou další hnízda takže si vždycky umyju v neděli auto a v pondělí odpoledne ho mám celý posraný ..... dovolil bych na ty ku**y odstřel :D

Odesláno

na dovolenou sem nahodil podvozek weitec s tím že ho necham na aute přes zimu abych nedělal silničeřa (jsem zvědavej co s tim v zime budu dělat )a na jaře dam zas raceland. ale nemohl jsem to vydržet na tom \"měkkým\" weitecku.

takže auti je zas na racelandu

fotky byly na rychlo a naraznik ještě neni dodělanej.

moje dvě lasky a na posledni jsem ja

71678745.jpg

12578715.jpg

38758217.jpg

Odesláno

Jó, to auto v pozadí ujde......:D

Zdá se mi tom nebo máš PP kolo docela slušně odřený?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...