Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

čakom: mě se straštně moc líbí tvoje 406 na plechách a na těch Atlatisech moc ne, tak si kup konečně ty plechy ať mam radost :-D

106sťák: to jsou origo pokličky, nebo ne mohl by si mi prosim hodit link kdyžtak, nebo objč. a cenu?

Odesláno
čakom: mě se straštně moc líbí tvoje 406 na plechách a na těch Atlatisech moc ne, tak si kup konečně ty plechy ať mam radost :-D

106sťák: to jsou origo pokličky, nebo ne mohl by si mi prosim hodit link kdyžtak, nebo objč. a cenu?

zdravím pánové tak sem si udělal radost a koupil si pokličky do litáku,já je tam neměl tak sem se k tomu konečně odhodlal:D

pokud by se taky někomu líbili jako mě a nebude mu vadit že i s poštou to vyjde na 468kč tak tady je odkaz: http://www.automaxhk.cz/kryty-kol-poklice/stredy-kol/

Odesláno

tak snad mě za to neukamenujete :D ale nechal sem se inspirovat Petrovo 406 a použil jsem stejný vzhled výfuků jako on.. jen s tím rozdílem že jsou to jen koncovky bez tlumičů jen s trubkami až k rezonátoru :) zvuk to je krásnej a spotřebu jsem zaznamenal přes PC tak max o 1l vyšší než normálně :) a tady je výsledek :)

post-29641-14109617955142_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...