Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Stuchy: Dal bych tam max. 5 mm podložky, budeš mít ET 13, což je akorát. A ani možná nebudeš potřebovat delší šrouby. Já mám ET 12 na svym autě a to je, řekl bych, úplně nejoptimálnější možnost. ;)

Odesláno
Taky přispěju mojí 406, snad se bude líbit :roker

p6020451.th.jpg

p6020452.th.jpg

[upravil dne 8/6/11 11:52 Samson1980]

ty svetla denniho sviceni nemas predpisove...

a modry parkovacky bo co te je, taky nicmoc..

jinak pekny :D

[upravil dne 8/6/11 14:14 h4wk3y]

Odesláno

ty svetla denniho sviceni nemas predpisove...

a modry parkovacky bo co te je, taky nicmoc..

jinak pekny :D

Dík. Prosím tě, jak mají být ty denní světla podle předpisů? Já už jsem to takhle koupil, takže jsem to ani neřešil.

Modré nejsou parkovačky, ale žárovky v hlavních světlech, které svítí bíle.

Odesláno

2 stifler : asi stuchy ma namysli mou 406 a me ouragyny tak nejen ze jsem je kupoval nove ale tak hlavne je to na nich vyrazeny jake ET maj a jsou skutecne na 406 ne na 206 pac na ty byly nasazeny na test a lezli parane ven :).

Odesláno

já mám na alu et 15,a budu ted dávat nový kotouče,tak jako u 106,nechám na soustruhu v práci z těch starejch kotouču vytočit podložky a šrouby jsou stále stejný,dlouhý nepotřebuju...tak budu mít a to jen vzadu et cca 9-10mm,což bude vypadat určo dobře

Odesláno

A ja jeste dodam, ze nesplnujes minimalni rozestup mezi svetly.... Sam jsem tam denni sviceni chtel, ale prost ena 406tou to neni kam dat, kdyz clovek nechce rezat diry do narazniku...

A dale dodam, ze modre zarovky ti tam maximalne znici celou parabolu(pri testu ta modra barva zacala horet a spalila cele svelo) a nejsou stoprocentne homologovane...

http://auto.idnes.cz/exkluzivni-test-modre-autozarovky-jsou-parodie-na-xenony-pnx-/automoto.aspx?c=A080401_170845_automoto_fdv

Odesláno

kašlete všichni na denní svícení řezat do origo nárazníku kvůli kravině co se za 2 roky přestane vyrábět a pak ti tam zbude díra radši kupte pořádný žárovky

Odesláno

Jamall406: máš to moc pěkný:super taky přemýšlím o karbonové folii,ale na střechu. Ale i na víku kufru to vypadá super jak to máš ty.:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...