Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuji poradit ? U Peugeota 405 1.6 i ( jednobododové vstřikování) mi běží motor po nastartování na 2000 ot. Po 1/2 minutě klesnou na 1500 ot. a až po dosažení teploty 70°C teprve spadnou na 900 ot. Je tak správně nebo mám někde poruchu. U vícebodu otáčky klesnou chvilku po nastartování. Já ujedu asi 7 km. Díky za radu Oskar.

Odesláno

Nevím, jak moc je to problém, ale dělá mi to přesně to stejné (taky 405 jednobod) - ovšem až po umytí motoru, předtím klesaly otáčky mnohem rychleji. Vyčistil jsem snad všechny možné kontakty a nic - možná teplotní čidlo... Krokový motorek to snad nebude, protože otáčky jinak nekolísají.

Odesláno

Tenhle peugeot má docela debilně řešený čidlo teploty. Je totiž vyhřívané elektricky, ne od motoru. Kdo to vymyslel ,nevím, ale pověsit ho je málo... Stačí vyměnit vyhřívací segment čidla teploty řídící jednotky, a bude to fungovat dobře. Měl jsem ten samej problém na GTi. Mrkni do schématu a přesvědčíš se sám.

Odesláno

Teplotní čidlo je vedle výfukového potrubí na pravé straně. Není vyhřívané elektricky ale motorem. Toto čidlo jsem dával úplně nové. Kdyby tyto otáčky klesaly dříve snížila by se také spotřeba. Oskar

Odesláno

Čau,mám taky pocit že mě ty otáčky padají déle.Ale mám motor 1,9 jednobod.Je to stejné?A to čidlo stojí kolik a kde se dá sehnat?Dík R.:(

Odesláno

Teplotní čidlo jsem koupil úplně nové v Autovrakovišti ( použíté i nové autodíly)opel, Ford,Renault,Peugeot a Citroen v Novém Strašecí cena byla 450 Kč. Toto čidlo mi bylo objednano a do 24 hod jsem ho měl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...