oni Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 tak jsem se dohrabal do tretiho rocniku a uz jsem si vybral s kamosem tema ,,motokolo\". kdyby nekdo nejaky napady,zkusenosti,vse uvitame.melo by to uzivatesky byt prakticke. ne nic velkeho,ale ne zase neco pidi. na netu je plno modelu jak profi tak i samodomo praci,ale vse je takovy,nenadchlo nas to! Citovat
bigicek Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 To já myslel, že to mám za sebou, když jsem v září obhájil bakalářku. A v říjnu mi dali už téma diplomky Citovat
Welis Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Tak se mrkni jak to mam babetka, funkce by měla být stejná navíc proč vymejšlet něco co už je vymyšlenýho, použij zní převod z motoru na kolo a motor si tam pak můžeš dát jakej chces a kam chceš, stejně asi nevymyslíš nic převratnýho Citovat
marisw Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 ešte že to mam už par rokov za sebou.....:D:D Citovat
oni Odesláno 16. říjen 2008 Autor Odesláno 16. říjen 2008 no ono,prevodku z babety pouzijem! vim ze prevratnyho nic nevytvorime,ale nechcem aby to byla kopie babety a motor z babety taky nechcem... Citovat
oni Odesláno 16. říjen 2008 Autor Odesláno 16. říjen 2008 on na projekt na diplomku mas dva roky,to se da stvorit neco lepsiho a ne takhle na rychlo neco! Citovat
Pata Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Původně zaslal: oni on na projekt na diplomku mas dva roky,to se da stvorit neco lepsiho a ne takhle na rychlo neco! na bakalarku mas 3 Ja bych to stvoril z nejakeho ostreho 2T Citovat
vix Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Proč jste si brali tak svělé téma bakaléřské práce, když jste bez nápadu. Proč jste do toho šli ? Z mého pohledu máš 2 možnosti - buď to vymyslíš nebo opajcneš. Mno, a kdybys měl na první možnost, tak se takhle blbě neptáš, že ... Citovat
oni Odesláno 16. říjen 2008 Autor Odesláno 16. říjen 2008 vis proc,protoze tahle skola je uplne debilni, na plno skolach se vypisujou temata ve druhaku,nam je daj az koncem listopadu,tohle byl navrh jednoho profesora a kdyz mame moznosti a prace manualni nam nevadi proc ne,nejaky napady mame,nechtel jsem aby nam to taky nekdo vymslel,jen jsem poprosil o nejaky nepady,postrehy nebo proste co by nam pomohlo a v dnesni dobe to obslehnout to tak jednoduchy neni! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.