AnotherOne Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Mýto ešte nemáme a skoro ani nebude, ale autá si už kúpili. Celkom 14ks za 7 mega Citovat
Edison Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 A jsou to jen přes mýto, nebo jako u nás celníci? Citovat
jozefsv Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: Edison A jsou to jen přes mýto, nebo jako u nás celníci? nie su to ziadny colnici,colnici su colnici.to len u vas kontroluje znamky na dialnici colna sprava:D Citovat
Edison Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Jsem se jen zeptal, tak se nečil... ;-) Citovat
jozefsv Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: Edison Jsem se jen zeptal, tak se nečil... ;-) nechap ma zle,len si mi pripomenul jednu milu prihodu na rozvadove s vasou colnou,kde ich absolutne nezaujimal tovar ale nalepka na okne;) Citovat
Edison Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 No jo, oddělení výběru mýtného... Ty se o tovar zajímat nebudou... Nemaj na to vybavení... ;-) A pod koho maj jako spadat ti vaši?? Citovat
Edison Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Vaše zákony znaj pojem \"dopravní policie\"? Naše, pokud vím, znaj jen Policii České republiky. A teď mi dochází... to, že nemáte mýto neznamená, že nebudou kontrolovat známky... stejně, jako naši \"kapsáři\"... [upravil dne 14.10.2008 Edison] Citovat
jozefsv Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: Edison Vaše zákony znaj pojem \"dopravní policie\"? Naše, pokud vím, znaj jen Policii České republiky. A teď mi dochází... to, že nemáte mýto neznamená, že nebudou kontrolovat známky... stejně, jako naši \"kapsáři\"... [upravil dne 14.10.2008 Edison] niesom zakona znaly ale rozdelenie je tu celkom slusne.colna sprava u nas nema co kontrolovat dopravne zalezitosti.tak ako pohranicna napr merat rychlost atd atd. mytna ma vyberat pokuty za nezaplatenie dialnicnych poplatkov.kdesi som cital,ze je predpoklad vybrat za rok na pokutach 200 mio.kto spravil tento odhad a z coho vychadzal mi zname nie je Citovat
AnotherOne Odesláno 14. říjen 2008 Autor Odesláno 14. říjen 2008 Za chvíľu tu bude separé polícia na výber za pásy, za výber za svetlá, na výber za... bujnejúci aparát. [upravil dne 14.10.2008 AnotherOne] Citovat
Edison Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 U nás celní správa je definována zákonem, snad dokonce jako ozbrojená složka, včetně pravomocí. I ke kontrole placení silničních poplatků a kontroly vozidel snad s ohledem na přepravované náklady (včetně osobních vozidel) a snad maj i nějaký pravomoce ohledně osob, ale to přesně nevím. Pak kromě obecních policií tu máme tu PČR, která má stanovené pravomoci a kontrola placení silničních poplatků do toho asi taky spadá (nejspíš protože PČR chrání zájmy mj. státu, tedy i MF). To, že PČR má nějaké vnitřní uspořádání je jen její věc, navenek je všechno (cizinecká, dopravní, kriminální...) prostě jen Policie České republiky. Zákon jsem neštudoval, tak jestli někdo tohle ví přesněji... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.