Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ČUS, mohu poprosit ták o navod na zapojení LED diod a počet (vše co je potřeba pro montáž a spolehlivé zapojení). Dík moc s pozdravem MAXIM:cool::papa

Odesláno

Ahoj, mě to nepřišlo, ale bude to asi tím že prosím o poslání až tedˇ:D:D:D, takže taky prosím poslat návod na martin.koci.mk@seznam.cz díky MK:papa

Ještě mě napadlo udělat to z jiné barvy LED než modré tal třeba policajti nic neřeknou (modrá je ale pěkna), udělat to třeba z bílé tak snad nemohou ani pípnout a nebude to mít skoro každý a barev LED je taky moc. mk

Odesláno

To KUBIK: Mužu tě poprosit také o tan návod na podsvícení autíčka. A mohl by jsi mi připsat jaké jsou náklady. Díky moc maxim

můj E-mail: jirasekjar@seznam.cz

Odesláno

mk405: Ohleďně té barvy těch diod ti nemužů říct zda jim to vadí nebo ne jelikož jsem se jich ještě neptal

:D:D:D ale myslím si že a? máš jakoukoliv barvu tak jim to bude vadit a vymlouvat se na to že to osilňuje protijedoucí vozidla atd. :papa

Odesláno

To Kubík 306: policajtům vadí zásadně modrá barva a vše co svítí z auta ven, proti bílé by neměli nic mít a když to svítí jen dolu tak snad taky ne. Jinak bymě zajímal ten regulátor na intenzitu světla. A ještě se zeptám k diodám jsou to asi 30° vidˇ?, dají se prý koupit s různým úhlem kuželu a nebo nezkoušel někdo zabrousit a vyleštit to zaoblení diody aby dosáhl lomu světla a tím větší nasvícenou plochu, nebo ten bezbarvý silikon přes diodu? MK:papa

p.s.:Díky za návod

Odesláno

Co tam máte za LED diody? v GM mají LED bílá 5mm, 3000mcd, úhel 80° za 17,- to by mohlo být dobré.

A ještě, nedělají ty lišty taky v černé barvě?

[Editován dne 4/5/04 mk405]

Odesláno

Máš pravdu, už jsem 5ks obědnal a o víkendu budu zkoušet. černý sprej na lištu - troufám si říct že se na 99% oloupe, tenhle plast lišta je prevít. mk

P.S.: asi by bylo vhodné ty diody přelakova bezbarvým lakem, kámoš mi tvrdil že vlivem venkovních vlivů jakoby udělají mléčný zákal a mín svítí. mk:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...