Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Foto pořád ještě nedorazilo.

Ad. ta ikonka - opět ji musíš mít někde na serveru - nejlíp když si ji nahraješ přímo do profilu na peugeot-clubu, potom jen v nastavení změníš URL ikony (pokud budeš mít tu fotečku přímo v profilu na klubu tak ten odkaz bude vypadat takhle: http://www.peugeot-club.com/club/jpg/314_tn_9.jpg - a místo 314 dáš své ID, místo 9 dáš číslo fotky kterou chceš jako ikonku, jo a je pro to pravidlo, že velikost (rozlišení) fotky má být 128x96).

Odesláno

Jinak moc to z těch fotek nejde vidět ale na Peugeotu jsou taky čirá zadní optika ,M3 zrcátka,stroboskopy,hliníkové koberce (vpředu i vzadu),li?ásy 15\" Ronaly,pneu Pirelli 205x50,rychloprůchozí výfuk(bez katoše),laděný tlumič REMUS, zadní křídlo. A už se pracuje na zadním a předním spoileru a na nové masce :D

[Editován dne 14/4/04 KUBIK 306]

Odesláno

Destiny: To se ti zda to svítí kolmo s prahem to klamou ty fotky tak. A pokud se ti zda že to moc svítí tak stačí abys sis tam dal větší odpory. :cool: Ale myslím že čím více tím lépe ne

Odesláno

No, asi mas pravdu, ze to zkresluji ty fotky, nicmene i tak jsou urcite esteticke a bezpecnostni meze, za ktere bys jit s podsvicenim nemel. Rad bych to nekdy videl v realu, jak to vypada. :papa

Odesláno

Destiny: Zaleží na tom odkud jsi abys to mohl vidět jinak až na srazu PEUGEOTU nebo na nějakém tuning srazu např. teď jedu na tuning do Kopřivnice. A jinak ja jsem z Severní Morava z Kunína je to u města Nový Jičín jestli ti to tedy něco říká ;)

Odesláno

Ja za ne dal asi 3700,- .. mam je uz pres pul roku (zatim stale primontovane dve trubice .. druhe dve me doma lezi) a z tech fotek to opravdu vypada ze Neony maj vetsi rozptyl ale to se neda asi posoudit z fotky..

A preci jen ledky maji asi vetsi zivotnost a jeste mnohem nizsi naklady takze bych se tomu dnes asi nebranil ;)

Odesláno

Firma JK Design (www.jkdesign.cz) má teď slevu na LED podsvícení. Jsou to 4 lišty - 2 x 120 cm a 2 x 90 cm a celá ta sranda stojí 3.400,- vč. DPH.

:papa

Odesláno
Napsán autorem destiny

Za ty prachy bych radsi trubice. Je to odle me dost drahy, kdyz se to da doma postavit tak za pulku :cool:

Trubice tam mají taky a jsou ještě dražší než ty LEDky... :D

Sice jen o 100 Kč, ale i tak. Ty LED mají levnější skoro o ticku...

:papa

Odesláno

Bob: Návod bych ti mohl hodit ale až tak v pondělí jelikož přes den jsem ve škole a zitra odpoledne připravuji auto na tuning (umýt, vyleštit však to znate ).V sobotu jede do Kopřivnice jedete tam taky někdo

Odesláno

Destiny: Sorry ze odepisuji az ted ale jak jsem jiz napsal byl jsem ted ve skole.A ohledně těch policajtu mi to je uplně jedno co si říkají.Už jsem jednou brzo ráno jel a za zatáčkou staly fízlové a jak jsem z ní vyjel a spatřil je tak jsem ?ukl po vypínači ledky se vypli a ja v podliku kolem policajtů projel a zase je zapl jinak jsem neměl ještě žádné potíže. :D

Odesláno

bodmrazu: Ty tvoje neony mají o něco větsí rozptyl: U mě by se to dalo vyřešit jednoduše na každou stranu bych dal o dvě diody více (na boky možná o tři ) trochu bych tu lištu posunul více z pod narazníka a měl bych taky větší efekt ale mě to tak stačí možná do budoucna něco s tím udělám.A časem bych chtěl zkusit i trochu interiér osvítit :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...