Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Mirec-308

Ahojte 308ckari ake zimne pneu sa chystate kupit pre svojho milacika. Ja sa chystam kupit Dunlop sp ws 3D

[upravil dne 13/10/08 Mirec-308]

Dobra volba tie Dunlopy.... Kamos co ma 308ku kupil Michelin Alpin PA3 - nizky valivy odpoer a zivotnost. Ja som kupil Continental TS830 195/65 R15 91H....

Odesláno

Já jsem koupil Goodyear UltraGrip7+ - vítěz testu ADAC 2008 (DE), kupoval jsem i liťáky na zimu, pneu rozměr 195/65 R15 (přeci je tam -4k rozdíl oproti 205/55)

A ty pneu vypadaj dobře :-)

• O 2 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Nabehal som cca. 4000 km na zimnych pneu Continental TS 830 195/65 R15 91H a maximalna spokojnost, na lade drzia ako prilepene, troska sa mi sice zvysila spotreba, ale to je sposobene aj nizsimi teplotami a tiez v teste ADAC to pisu....;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Krisalpy mame v praci na oktavce a v poho.pomer vykon a cena je super.ja ale jezdim hodne na lyze,tak jsem radeji vzal dunlop.na snehu drzi jako prilepene:super

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Já tam tuto zimu měl 195/65/15 Pirelli. A v žádném případě nedoporučuju. Vyhrabat se na nich někam je opravdu umění a o nervy. To jsem ještě na žádném autě ani gumách nezažil. Hold je budu muset nějak už dohoblovat a nezabít se.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...