Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jsem taky nedočkavej, ale jelikož to rádio instaluje už skoro měsíc, tak jeho rozchození asi nebude moc ideální. Navíc pokud teď řeší s GPS a dodavatelem, tak tam bude zřejmě nějaká závada. Takže vidím, že k vánocům rádio pořizovat nebudu, nebo minimálně tenhle typ...

Odesláno
Původně zaslal: jiri_lorencik

Jsem taky nedočkavej, ale jelikož to rádio instaluje už skoro měsíc, tak jeho rozchození asi nebude moc ideální. Navíc pokud teď řeší s GPS a dodavatelem, tak tam bude zřejmě nějaká závada. Takže vidím, že k vánocům rádio pořizovat nebudu, nebo minimálně tenhle typ...

Tak to je teda pravda.:super

Odesláno

tak nič něhovor-pánové já na to fakt nemám teď čas-a ten problém s gps-nedodali mě kartu s mapama,ale vše napraveno-už ji mám ale fakt nemám kdy to namontovat-buď jsem pryč a auto je doma nebo obráceně-paní domu furt někde jezdí-tak trpělivost a klid a hezký vánoce i těm rejpalům co nechtěj nic hovorit papa

Odesláno

nechapem preco sa urazas. najskor kazdeho navnadis, predpokladam, ze par ludi si to mienilo kupit aj ako darcek pod stromcek a potom dlho neodpovedas, tak sa necuduj, ze si ludia myslia rozne. ked sme pri tom, mienil som si to kupit aj ja a prave tvoje mlcanie ma odradilo od kupy. takze tak. mimochodom stastne a vesele aj tebe a vsetkym ostatnym :super

[upravil dne 24.12.08 JarinoRS]

Odesláno
Původně zaslal: JarinoRS

nechapem preco sa urazas. najskor kazdeho navnadis, predpokladam, ze par ludi si to mienilo kupit aj ako darcek pod stromcek a potom dlho neodpovedas, tak sa necuduj, ze si ludia myslia rozne. ked sme pri tom, mienil som si to kupit aj ja a prave tvoje mlcanie ma odradilo od kupy. takze tak. mimochodom stastne a vesele aj tebe a vsetkym ostatnym :super

[upravil dne 24.12.08 JarinoRS]

Súhlasím & taktiež prajem Šťastné a Veselé Vianove.:super

Odesláno

Nie som alibista, ale ked si o tom zacal uvazovat tak som to poznal z ebay asi pol roka, lebo som si to chcel kupit tiez. Ako som tam pisal a posielal link na made in china mimochodom vyrobca. Mal som zlu skusenost s ich vyrobkam. Ako fungovat to funguje a design je fake, material a funkcnost je 0 bodov. Dufam, ze pri tom tvojom to bude ine a pojde ti to super lebo nikomu neprajem nic zle. Tak sa ti ospravedlnujem ak ta to urazilo.

Prajem pekne sviatky

• O 1 měsíc později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: Matino

Nie som alibista, ale ked si o tom zacal uvazovat tak som to poznal z ebay asi pol roka, lebo som si to chcel kupit tiez. Ako som tam pisal a posielal link na made in china mimochodom vyrobca. Mal som zlu skusenost s ich vyrobkam. Ako fungovat to funguje a design je fake, material a funkcnost je 0 bodov. Dufam, ze pri tom tvojom to bude ine a pojde ti to super lebo nikomu neprajem nic zle. Tak sa ti ospravedlnujem ak ta to urazilo.

Prajem pekne sviatky

ja len tak ze VSETKO je made in china ..... a zachvilu aj chleba...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...