Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: marisw

a vidis ze je to namontovane v 307 pred faceliftom...

no podle mě je to tady zrovna namontovaný pomocí photoshopu:myslim

každopádně jsem taky zvědavý na skutečný výsledek

Odesláno

Už jsem viděl 2 DIN radio Kenwood ve 307 takhle dodělané, po prozkoumání to nebyl problém, odtranit příčku, přehrádky atd. U nás se to zapojovalo včetně předělání upravy pro video za jízdy. I když to mělo NAVI z které by to mohlo brát info o rychlosti, tak mu stačilo \"správně\" zapojit drát od ruční brzdy.

Odesláno
Původně zaslal: bittnerj

kam se má zapojit ten drát od ruční brzdy

ten nejak ochčij , jinak nespustis dvd za jizdy

radio si musi myslet ze je rucka furt zatazena

[upravil dne 16/11/08 Pe.Tr]

Odesláno

tak jsem to zapojil a je to fakt dobrý jen mě zatím nefunguje bluetooth-nejde zapnout a nevím proč a nezkoušel jsem pořádně navigaci ale jdou na tom například i prohlížet fotky alíbí se mě to,jen to má jinej konektor od antény k rádiu tak musím někde sehnat přechodku a pak to nafotím a napíšu o tom všechny poznatky

Odesláno

tak jsem to zapojil a je to fakt dobrý jen mě zatím nefunguje bluetooth-nejde zapnout a nevím proč a nezkoušel jsem pořádně navigaci ale jdou na tom například i prohlížet fotky alíbí se mě to,jen to má jinej konektor od antény k rádiu tak musím někde sehnat přechodku a pak to nafotím a napíšu o tom všechny poznatky

BT pokud je tlacitko tak ho podrz dokud se ikona nerozblika , pak je pripravenke sparovani , tzn zapne v mt bt a pridas radio do zarizeni , zrejme to bude chtit kod ,ten je vetsinou 0000

Odesláno

na obrazovce najedu na bt a je tam off a nemůžu to přepnout na on ať dělám co dělám

ten prvni odkaz nejde oupnout ale ma to urcite BT? nemato jen podporu BT ? to znamena že je potřeba dokoupit BT modul a ten pripojit.

třeba se mylim , radio jsem nevidel.

Odesláno

zdravím a omlouvám se že jsem se dlouho neozval ale mám moc práce-no prostě hnus,snad se k tomu zabudování dostanu příští týden,ještě jsem neozkoušel navigaci a to bt

Odesláno

zdravím a omlouvám se že jsem se dlouho neozval ale mám moc práce-no prostě hnus,snad se k tomu zabudování dostanu příští týden,ještě jsem neozkoušel navigaci a to bt

čakáme.:bacha

Odesláno

Toto píšu k tomu rádiu: Připojení je pomocí originálních konektorů, včetně redukce na anténní konektor. Nechybí ani možnost připojení originálního ovládání na volantu.

Takže redukciu by si mal mať!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...