bittnerj Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 mám to objednaný a přijde to kolem 10.11. tak vám dám vědět jakej je to strojovník pa a díky za rady Citovat
bittnerj Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 eak to přijde příští týden pak dám vědět Citovat
Tommy306 Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: marisw a vidis ze je to namontovane v 307 pred faceliftom... no podle mě je to tady zrovna namontovaný pomocí photoshopu:myslim každopádně jsem taky zvědavý na skutečný výsledek Citovat
Milhaus65 Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 Už jsem viděl 2 DIN radio Kenwood ve 307 takhle dodělané, po prozkoumání to nebyl problém, odtranit příčku, přehrádky atd. U nás se to zapojovalo včetně předělání upravy pro video za jízdy. I když to mělo NAVI z které by to mohlo brát info o rychlosti, tak mu stačilo \"správně\" zapojit drát od ruční brzdy. Citovat
jiri_lorencik Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Tak co? došlo už aspoň, už sem fakt nedočkavej na výsledek Citovat
bittnerj Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 jo už to mám doma ale ještě jsem se k tomu nedostal-snad zítra nebo v pondělí-pak se ozvu Citovat
bittnerj Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 kam se má zapojit ten drát od ruční brzdy Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: bittnerj kam se má zapojit ten drát od ruční brzdy ten nejak ochčij , jinak nespustis dvd za jizdy radio si musi myslet ze je rucka furt zatazena [upravil dne 16/11/08 Pe.Tr] Citovat
bittnerj Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 tak jsem to zapojil a je to fakt dobrý jen mě zatím nefunguje bluetooth-nejde zapnout a nevím proč a nezkoušel jsem pořádně navigaci ale jdou na tom například i prohlížet fotky alíbí se mě to,jen to má jinej konektor od antény k rádiu tak musím někde sehnat přechodku a pak to nafotím a napíšu o tom všechny poznatky Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: bittnerj tak jsem to zapojil a je to fakt dobrý jen mě zatím nefunguje bluetooth-nejde zapnout a nevím proč a nezkoušel jsem pořádně navigaci ale jdou na tom například i prohlížet fotky alíbí se mě to,jen to má jinej konektor od antény k rádiu tak musím někde sehnat přechodku a pak to nafotím a napíšu o tom všechny poznatky BT pokud je tlacitko tak ho podrz dokud se ikona nerozblika , pak je pripravenke sparovani , tzn zapne v mt bt a pridas radio do zarizeni , zrejme to bude chtit kod ,ten je vetsinou 0000 Citovat
bittnerj Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 na obrazovce najedu na bt a je tam off a nemůžu to přepnout na on ať dělám co dělám Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: bittnerj na obrazovce najedu na bt a je tam off a nemůžu to přepnout na on ať dělám co dělám ten prvni odkaz nejde oupnout ale ma to urcite BT? nemato jen podporu BT ? to znamena že je potřeba dokoupit BT modul a ten pripojit. třeba se mylim , radio jsem nevidel. Citovat
bittnerj Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 zdravím a omlouvám se že jsem se dlouho neozval ale mám moc práce-no prostě hnus,snad se k tomu zabudování dostanu příští týden,ještě jsem neozkoušel navigaci a to bt Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Původně zaslal: bittnerj zdravím a omlouvám se že jsem se dlouho neozval ale mám moc práce-no prostě hnus,snad se k tomu zabudování dostanu příští týden,ještě jsem neozkoušel navigaci a to bt čakáme. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Původně zaslal: bittnerj tak jsem to zapojil a je to fakt dobrý jen mě zatím nefunguje bluetooth-nejde zapnout a nevím proč a nezkoušel jsem pořádně navigaci ale jdou na tom například i prohlížet fotky alíbí se mě to,jen to má jinej konektor od antény k rádiu tak musím někde sehnat přechodku a pak to nafotím a napíšu o tom všechny poznatky Toto píšu k tomu rádiu: Připojení je pomocí originálních konektorů, včetně redukce na anténní konektor. Nechybí ani možnost připojení originálního ovládání na volantu. Takže redukciu by si mal mať!!! Citovat
bittnerj Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 a nemám-teda už jo ale musel jsem si ji sehnat-26Kč Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 A už si to konečne nahodil? Citovat
sarbi Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 tak informuj ,jsem zvědav co to všechno umí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.