Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám taký problém s ventilátorom na chladiči na P407. Teraz v zime pri teplote motora pod 90°, keď vypnem auto stále beží. Beží aj 10 min potom som odpojil a znova zapojil batériu a prestal. Čo to može byť?

// ma to nieco spolocne s tym ze mam regenerovat filter pevnych castic. Neviem co to presne pise ale viem ze je tam nieco taketo Partikel filter ... Urgent :))

[upravil dne 11/10/08 eth4rendil]

Odesláno

Ak si vypol auto počas regenerácie tak ten ventilátor môže bežať aj viac ako 10 minút, filter pevných častíc je hneď za ním a týmto spôsobom ho chladí - predpokladám, že máš motor 1,6. Nechaj to v kľude dochladiť, ale pravdepodobne ťa čoskoro čaká výmena filtra, keď máš tú hlášku.

Odesláno

no ten filtre potrebujem vymenit na 100% lebo mi pise ze ho treba urgentne vymenit :) teraz som to nechla 10 min fucat a uz to nastastie prestalo. Neviete nahodou co bude treba na aute vymenit? Ma najazdene 115.000 a naposledy bolo na kontrole v peugeote pri 76.000km. Ale neviem co vsetko tam menili, lebo servisna knizka je po francuzsky :( Rozvody, sviecky, tlmice a take podobne veci kedy treba menit? Lebo podla toho obrazku v manuale som toho moc nepochopil :myslim

Odesláno

Este doplnim. To aditivum si auticko davkuje samo. Ja len aby ta nenapadlo ho niekde kupit a naliat do nadrze:super V servise pri vymene alebo regeneracii fapu ti to aditivum doplnia automaticky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...