Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Alexka

a vixi jeste jedna vec.. na kasperky to NEMAM jak dostat.. je to nepojizdny.. oka poloosy se tam muzou vratit, ale brzdy nejsou udelany ( jinak receno to nebrzdi.. na trmenech jsou urvany odvzdusnovaky, nejsou desticky atd..) a kdyz pominem ze to nebrzdi, tak jeste mensi detail STK to taky nema.. proto na tom makam aby to proslo.. zatim je to jen komplet vyvareny, uz zpatky nastrojeny.. ale proste samo to tam nedojede, a bohuzel podval nemam k sehnani..

[upravil dne 12.10.2008 Alexka]

Hele, a přísloví, \"když nemůže Muhamad k hoře, tak hora musí k Muhamadovi\" znáš ? ;)

Odesláno

to vis, ze znam... ale on to odmitl, ze nema cas.. to uzjsem taky zkousela.. tak mi dneska pujcil dalsi prevodovku.. a hajra zejtra to tam nacpat, odzkouset.. a jestli to nebude ono.. tak uz zbyva jen ta blba spojka ( ktera je nedavno nova.. takze nevim v cem by mel byt problem...)

Odesláno

Takze.. pokracovani story...

v aute jsem vystridala 3 prevodovky, 3 spojkovy loziska, 2 spojky ( lamelu i pritlacak..),poloosy jsou v pohode.. a nam dela nase auticko? stale nas se*e... uz nevim cim tomuze byt.. auto pujde asi ze skaly.. :/

aleprijde mi ze ted to bude jenom pitoma banalita.. kravina.. uplne nejvetsi.. jen uz me nenapada co :(

Odesláno
Původně zaslal: Alexka

Takze.. pokracovani story...

v aute jsem vystridala 3 prevodovky, 3 spojkovy loziska, 2 spojky ( lamelu i pritlacak..),poloosy jsou v pohode.. a nam dela nase auticko? stale nas se*e... uz nevim cim tomuze byt.. auto pujde asi ze skaly.. :/

aleprijde mi ze ted to bude jenom pitoma banalita.. kravina.. uplne nejvetsi.. jen uz me nenapada co :(

To je situace,kdy člověk uvažuje,zda se správně vyučil--možná měl být třeba popelářem,přistrčit kontejner ke KUKA vozu a víc

se nestarat....znám tyto stavy... :myslim--tak se připojte i Vy

ostatní,co můžete dát nějakou radu (mechanici) a čtěte od za-

čátku :papa

Odesláno

Ako tak čítam tak ma napadá, nemohlo by to byť silentblokom? Prípadne ešte uloženie motora? To sú posledné diely ktoré by mohli byť vadné.

Ak sú v poriadku (čo si myslím že budú) tak mi celkom logicky vychádza že ten zvuk čo počuješ je normálny prejav prevodovky ale je akusticky znásobený. Keď som naštartoval auto na špalkoch a zaradil rýchlosť tak som mal tiež dojem že sa to chce rosypať a pritom bolo všetko v poriadku. Určite to máš v dielni a tam býva akustika dosť divoká.

Na tvojom mieste by som skontroloval uloženie motora, prevodovky a pozrel či sa niekde neopiera i karosériu. Ďalej by som to riešil až keby sa to prejavovalo i pri normálnej skúšobnej jazde.

Som presvedčený že tomu nič nieje. Podľa toho ako si popísala symptómy a čo všetko si menila či kontrolovala je temer nemožné aby sa rovnaká závada opakovala.

Odborná definícia: \"fantómová porucha\"

[upravil dne 19/10/08 pastorek]

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Ako tak čítam tak ma napadá, nemohlo by to byť silentblokom? Prípadne ešte uloženie motora? To sú posledné diely ktoré by mohli byť vadné.

Ak sú v poriadku (čo si myslím že budú) tak mi celkom logicky vychádza že ten zvuk čo počuješ je normálny prejav prevodovky ale je akusticky znásobený. Keď som naštartoval auto na špalkoch a zaradil rýchlosť tak som mal tiež dojem že sa to chce rosypať a pritom bolo všetko v poriadku. Určite to máš v dielni a tam býva akustika dosť divoká.

Na tvojom mieste by som skontroloval uloženie motora, prevodovky a pozrel či sa niekde neopiera i karosériu. Ďalej by som to riešil až keby sa to prejavovalo i pri normálnej skúšobnej jazde.

Som presvedčený že tomu nič nieje. Podľa toho ako si popísala symptómy a čo všetko si menila či kontrolovala je temer nemožné aby sa rovnaká závada opakovala.

Odborná definícia: \"fantómová porucha\"

[upravil dne 19/10/08 pastorek]

Takze v necem mas pravdu v necem ne.. Silentbloky jsou v pohode, kraval je o neco mensi kdyz se s tim vyjede ( by jste neverili jaka je sranda jezdit s autem bez dveri a bez brzd :D [v noci za tmy po odlehlem parkovisti]), ten hluk tam porad je.. takze stale chyba nevyresena...:(

to ozzy: diky, ale proboha ja vyucak vratit nechcu, teda zatim.. doufam.. snad.. mozna :)

Odesláno
Původně zaslal: vix

ozzy ... logicky by to zapadalo, že ? ;)

noo,prostě mi to vrtá hlavou,taky sem se pod 205 něco naválel a

ta porucha je fakt na hlavu...tak už zkouším vše...

Odesláno

hmm len uvaha : si davala vyvarat kasnu - nerobilo sa nieco aj v okoli prevodovky, spojky ... trebarz tam len zavadzia nejaky kus a pri jazde to o to naraza a buchoce? niekto tu uz taku uvahu mal a myslim si to tiez .... ved uz tam asi nema co byt zle. no a uz sa v tom vrtas dlho, mozno robis nejaku kravinu dookola ktoru si ani neuvedomis - skus nech sa na to mrkne aj niekto iny - mozno len nieco prehliadas - nepodcenujem nikoho ale ono ked nieco robis uz dlho tak nieco prehliadnes ani nevies ako.

Odesláno

nedelam na tom uplne sama... kamarad vyvaroval celou kasli sam.. oba jsme automechanici, prevodovka sla tam a zpatky 5x.. a kontrola musi bejt.. takze to vzdycky zkoukavame.. a u prevodovky se nic nevarilo.. ale i tak dik

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takze.. mam uz pro vas zaver tohodle pribehu...

vykaslali jsme se na naky zvuky z prevodovky.. dali to dohromady a hajra na STK.. jelikoz jsem je tam znala.. ale bohuzel oni vic znali me.. podarilo se mi to ukecat.. asi 3 Bckovy zavady.. ale vsecky nam je napsal do A.. a jeste mu rikam ze tohle auto musi projit, protoze ma krasnej sibr a ty hvezdy v noci... a to by mi prece neudelal... a neudelal :) Piskota prosel, homokinetaky mlatej jak zbesily, ale piskota uz lita a nic nas nikam netlaci.. takze moc vsem diky a :*

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...