oddie Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Netopýrka Gratuluji ...a škrtám si tě ze seznamu, Tome :D Dám 500kč tomu kdo mi ten její seznam donese...:super Strašej tě noční můry, že bys na něm moh bejt taky? Citovat
KoudaK Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Původně zaslal: aka Koudaku, to je trochu malo, ne? 5ti stovka je furt 5ti stovka.. Víš co já se na ní nadřu?! Citovat
KoudaK Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Netopýrka Gratuluji ...a škrtám si tě ze seznamu, Tome :D Dám 500kč tomu kdo mi ten její seznam donese...:super Strašej tě noční můry, že bys na něm moh bejt taky? No to si nemyslím.... jen zvědavost... Citovat
Maverick Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Taky se přidávám ke gratulaci a přeji hodně štěstí ve společném životě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.