volvik Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Zdravim jsem novy majitel peginy 306:Menim budiky z tech co maji hodiny na ty z otackomerem a rad bych vas pozadal o radu ktery kabel mam dat kde protoze uz toho mam dost jinak tady jsou fotky http://volvik.rajce.idnes.cz/budiky/ diky moc za rady;) A omlouvam se za kvalitu fotek je to foceno bohuzel mobilem protoze fotak mi nedavno klekl [upravil dne 9/10/08 volvik] Citovat
volvik Odesláno 9. říjen 2008 Autor Odesláno 9. říjen 2008 jinak zkousel jsem hledat tady na foru a nenasel jsem to co jsem potreboval kdybych nasel tak to tady nedavam Dik za pomoc Citovat
Jindras Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 U starší 306 do r.v-1997 by to mělo jít,ale do té potom s digitálem už asi ne-záleží jestli to podporuje elekroinstalace hlavní svazku.... Citovat
volvik Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 no ja mam rocnik 97 a pry to tam jde mi rikal byvaly majitel ale nevim ktery kabel mam zapojit kde do tech budiku aby mi to fungovalo Citovat
Jindras Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Co bylo třeba u favorita-tam se akorát vyhodili hodiny-jinak napájení a vše je v konektoru k přístrojovce,akorát jsem podle nápisu na tištěných spojích tam jeden kablík zapojil-tuším,že to bylo zemění-ono teoreticky se nemusí dělat nic-vše by mohlo být připravené-jen zasunout konektor-nejlepší je na vrakovišti si to sám rozdělat a pak člověk ví,třeba u 309 naftové to nešlo,když tam nebyl,to měli kamarádi co si pamatuji!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.