lamancha Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 tak tak, v tomhle si Favorita nemůžu vynachválit :-) Citovat
karel307 Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 :mrkmyslím, že šrouby bych mohl prodat, dostal jsem je od pána, co mi prodával plecháče z jeho bývalé 307-čky Citovat
Anderson Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Chlapi když si kupujete šrouby do favorita myslíte pak že to má všechny parametry pak stejný který mají držet kolo Peugeota ? Vemte si třeba to že plech u Peugeotu se jinak zahřívá (více) má jiné zatížení, vyšší rychlost točení kol, atd oproti favoritu ... který má jiné konstrukční vlastnosti. Já bych tady nesázel zvláště na tom na čem naše auti jezdí se šroubama za 14 kč oproti šroubům za 58 kč originál. Názor sem zde vyřknout musel ..... Nezlobte se ale tohle je dle mě úspora na nesprávným místě. Citovat
urdemala Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 no já nejsem žádnej ajnštajn, ale kolo u favorita se podle mě točí úplně stejně jako u pažouta. a řešit jestli peugeot používá na svý šrouby lepší nebo horší materiál, to je otázka spíš pro nějakou laboratoř.. Citovat
urdemala Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 jinak co se týče toho klíče, tak já mam v autě pod sedačkou tenhle (nebo podobnej) http://www.v3tuning.cz/zbozi/4531/Klic-na-kola-teleskopicky-17-19mm-4531.htm stačí otočit ořech a ze sedmnáctky je devatenáctka Citovat
Freeman Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 Ano, tenhle klic ted mam presne i ja .. akorat v kufru ... Kdyz nad tim tak premyslim, pod sedackou by mohl byt vic v pohotovosti .. Citovat
urdemala Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 jo jo, pod sedackou je krásně po ruce Citovat
LubosHa Odesláno 26. duben 2015 Odesláno 26. duben 2015 Zkusil bych mrknout sem http://www.akros.cz/srouby/nerezovy-spojovaci-material/kat/ - mají tam asi milion různých šroubů. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.